A barátnőmnek tetszik egy fiú de annak a srácnak én tetszem és nekem is bejön mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 10:27
1/5 anonim válasza:
Jaj, hát ez nagyon nehéz kérdés.
Ha összejössz vele, akkor a barátnődet nagyon megbántod.
Ha nem, akkor pedig neked és a srácnak lesz rossz.
A barátnőd szerelmes belé, vagy csak tetszik neki?
Mert nem mindegy.
De így is rossz lesz neki, ha összejöttök.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne tőlünk kérdezd meg,hanem a barátnődtől..
Meséld el neki,hogy mivan.. Lehet rosszul fogja érezni magát,de igy neki is jobb. Beszéld meg vele ,hogy engedi e ,vagy hogy nem e lesz belőle vita, azt pedig te mérlegeld ,hogy mi neked a fontosabb. Ha a barátnőd a te helyedbe ,téged választana (ez igy kicsit értelmetlen:D) ,szal akkor a barátság fontosabb ..
4/5 anonim válasza:
Én is pont ilyen helyzetben voltam régebben, de megbeszéltem a barátnőmmel és nem haragudott rám,a fiúval azóta is együtt vagyok és a barátnőmmel is ugyanannyira jóban :) szóval mindenféleképp beszéld ezt meg vele,viszont nem ismerem a barátnődet tehát nem biztos hogy úgy reagál majd mint az enyém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!