Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit készítsek a legjobb...

Mit készítsek a legjobb barátnőmnek karácsonyra? 13/L

Figyelt kérdés

Szereti a csajos dolgokat..Ja és szeret focizni..

Egyedi ajándékot szeretnék.És én szeretném elkészíteni,mivel jó a kézügyességem.Minél többen írjatok. Köszi!

13,5/L

2010. nov. 28. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
focilabda alakú ékszer tartó
2010. nov. 28. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Nézd meg, a www.kreativan.hu oldalt. Ott biztosan találsz valamit.
2010. nov. 28. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
megcsinálhatnád úgy hogy két ugyanolyan kör alakú tálkát befested olyanra mint a focilabda és kér szalaggal megoldod hogy ki-be lehessen csukni
2010. nov. 28. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
1.voltam*
2010. nov. 28. 14:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D Mindenkinek megy a zöld kezecske.De még írjatok :D
2010. nov. 28. 15:01
 6/8 A kérdező kommentje:
És találtam jópár ötletet:) Még egy 12 éves lánynak is szeretnék készíteni:P
2010. nov. 28. 15:23
 7/8 anonim ***** válasza:

focilabda alakú fülbevaló :D

Milyen csapatnak szurkol ha lehet tudni??Mert úgy könyebb lenne :D

ez is nagyon aranyos:

[link]

Fürdősó

Tengeri sót összekeverünk néhány csepp ételszínezékkel és néhány csepp illóolajjal. Beleöntjük a kiválasztott üvegbe, amit aztán még kedvünk szerint díszítgethetünk.

Csinálhatunk több színből csíkos mintát is az üvegbe töltött fürdősónak, csak arra ügyeljünk, hogy a különböző színeknek megegyezzen az illatuk.

Hölgyeknek piros-narancssárga, rózsaszín-lila, férfiaknak kék-zöld színkombinációt készíthetünk.

És az üveget is díszitheted kedved szerint :D

Esetleg veszel egy sima keretet ls kidisztiited és beleteszed a közös képeteket..lesefted a keretet és mondjuk idézetet írsz rá vagy kis képeket bármit :D

Ha sok képetek van és sok emléketek akkor evgyél egy parafatáblát és nyomtass ki közös képeket/rajzokat/idézeteket/közös élményeket és bármit ami az eszedbe jut nagyon jó emlék.

Esetleg vegyél egy egyszínű bögrét és arra rajzolj vannak ilyen kis csomagban olyan ""tollak"" amikkel a bögrére/tálra lehet írni/rajzolni és bekell tenni a sütőbe és megfog kötni aztánlehet mosni meg minden egyebet csinálni vele.

Vagy gipszből kiöntesz egy keret formát és szalvétát ragaztasz bele.

Ha vannak gyöngyeid fűzz neki fenyőfát/focilabdát vagy bármit eetleg egy szívecskét.

ez is aranyos:

[link]

[link]

kicsit nehezebb:

[link]

nem olcsó:

[link]

Egyik kedvencem:

VILÁGÍTÓS ÜVEGVÁZA:

-üvegváza

- elemes, mini izzósor (IKEA)

- 2db ceruzaelem

- bébiételes üveg

- nehezék (pl dekorhomok, kavics)

- víz, virág

Elkészítése:

A bébiételes üvegbe helyezzük az izzósort, természetesen az elemmel együtt és bekapcsolva.

Tegyük bele a nehezéket.

Helyezzük a váza aljára a bébiételes üveget.

Öntsük bele a vizet és rendezzük el a virágokat, fenyőágakat.

Az elemek 1-2 napig biztosítják folyamatosan a világítást.

ARANYOS:

[link]

[link]

vÉGÜL 2 DOLOG AMIT AJÁNLANI TUDOK:

bARÁTSÁG NAPLÓ:

[link]

ÉS FA:

ez elég mehéz volt,én már csináltam,de nagyon szép,n szívecskés gyöngyöket tettem rá:

[link]

Ha gondolod írhatok még,remélem tudtam segíteni és találsz majd valami szupi kis ajándékot :D:D

14L

2010. nov. 28. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyél a kínai boltban egy egyszerű fehér tornacipőt, és textilfilccel rajzold, írd tele.
2010. nov. 30. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!