Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lány vagyok és szeretn...

13 éves lány vagyok és szeretnék fültágítót. Hogy mondjam el anyának? Szerinttek megengedné?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 13:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
Hát neked kár is akármit mondani.Minek kérdezel ha ilyen makacs vagy?Szerencse anyád nem engedi meg!A mostani "pasidnak" tetszik,de másnak kétlem,hogy fog.A normális pasik álltalában a csinos értelmes normális csajokat szeretik....,de úgy látszik te ehhez még valóban kicsi vagy,hogy felfogd!
2012. márc. 21. 14:44
 32/61 anonim ***** válasza:
elég undoríto hogy ennyi évesen hulyét akarsz csinálni magadbol,ne hidd hogy ha kidekorálod a tested szebb leszel,sot ellenkezoleg,már csak azért is mer még tul gyerek vagy ehez.
2012. márc. 21. 15:27
 33/61 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis megcsaaaaal??? Pasid??? 1 3 é v e s v a g y!!! JÓÉG!
2012. márc. 21. 15:31
 34/61 anonim ***** válasza:

Jót röhögtem rajtad! Köszönöm h feldobtad a napomat! ^^

16/L

2012. márc. 21. 16:22
 35/61 A kérdező kommentje:
nemmondod hogy 13 éves vagyok -.- komolyan... amúgy meg elkanyarodtunk a témától!
2012. márc. 21. 16:24
 36/61 anonim ***** válasza:

Hát jó sok hideget kaptál,de ez nem is véletlen van.

Szerintem nem engedné meg,de nem ismerem anyukádat.

Kérdezd meg tőle,de ne számíts sok jóra. Szerintem is nagyon nagy butaság lenne megcsinálnod,de végülis ezzel csakis magadnak ártasz.

Halottam olyanról,hogy hamis fültágító. Nézz utána pl google-n.. olyan ,mint a fültágító de nem kell hozzá szétroncsolnod a füledet,ha már annyira szeretnél.

2012. márc. 21. 16:57
 37/61 anonim ***** válasza:

Remélem nem engedi meg, és nem is fogja. Rohadtul irritáló még ez is. 13 évesen főleg. Igazuk van az itt válaszolóknak is, meggondolatlan dolog. Ha később úgy döntenél hogy nem hordod tovább, lessz egy szép kis lyuk a füledben ami nem fog egykönnyen begyógyulni. Nem beszélve arról hogy sose lessz onnantól olyan mint régen volt. Szívből remélem hogy nem engedi meg anyukád.

Üdvözlettel egy 16 éves fiú.

2012. márc. 21. 17:08
 38/61 anonim ***** válasza:
90%

Majd egyszer arra kapod fel a fejed, hogy egy lakat lóg a fültágítódba. Pasid ? Ha úgyis megcsal akkor miért vagy vele ? Tudod mit, csináld ! Majd szakmunkásba talán(!) felvesznek. Amíg te a "kedves" pasidnak csinálsz különböző "szépségeket" a testeden, addig mást felvesznek jó suliba. Majd ha elhagy a pasid, akkor ezt is ki akarod vetetni, mert akkor rakattad be amikor vele voltál. Majd 20 év múlva nézz vissza erre a kérdésre. Remélem rázni fogod a fejed és azt mondod "hogy bárcsak pofán rughatnám magam".

Egy szintén 13 éves lány

2012. márc. 21. 17:15
 39/61 anonim ***** válasza:
19%
de jot rohogtem:DDDD 13evesen kezdtem el tagitani a fulemet, ugy volt h megallok 5mmnel, de ra par hettel mar 8mm volt.:)) senki nem nezett ram miatta rosszul, nem undorodtak tolem ,es az iskolamba sem hisztiztek miatta, csak a tesitanar megkert h tesin tomoritetted tegyek bele, kevesbe novelem vele a baleset eselyet.. most voltam nemreg szobelin, ott is lattak a tanarok, es elkepeszto csoda folytan de felvettek :)) huuuhaaaaa!!! 14/L
2012. márc. 22. 17:02
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
utolsó,te is egy nagyon "értelmes" lánynak tűnsz...
2012. márc. 22. 17:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!