Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lány vagyok és szeretn...

13 éves lány vagyok és szeretnék fültágítót. Hogy mondjam el anyának? Szerinttek megengedné?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 13:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! 13 évesen így beszélsz? Ismeretlenekkel? Undorító a stílusod, már most! Az egyetemen nem fogod a létszámot növelni, azt tuti. De még a gimi is kérdéses. Tanulj inkább, van mit. Bár nem hinném hogy ez érdekelne, hiszen jópáran javasolták már előttem. Menj, csináltass fültágítót, néha járj be a suliba, de végül is nyáron lehet pótvizsgázni. Anyukádékat sajnálom csak, mert még 20-25 évesen is pénzelhetnek majd, mert Neked fontosabb minden, mint az, hogy tanulj, és juss valamire az életben. Hajrá!
2012. márc. 25. 10:41
 52/61 A kérdező kommentje:
miért ti hogy beszéltek velem? olvasd vissza az előző pár választ és látni fogod hogy én miért beszéltem így....mert ugye akkor én nem beszélhetek csúnyán de ők leolthatnak engem, mi? -.-
2012. márc. 25. 11:14
 53/61 anonim ***** válasza:
30%
itt mennyi rosszindulatu, itelkezo ember van.. :)) attol h van valakinek tagitoja, nem rossz ember, nem szar tanulo, es stb.. mit kell itelkezni folyton.. nagyon vicces:S
2012. márc. 25. 15:21
 54/61 anonim ***** válasza:
Nem (csak) a fültágító miatt ítélezünk hanem a stílusa miatt.
2012. márc. 25. 17:43
 55/61 anonim ***** válasza:

"miért ti hogy beszéltek velem? olvasd vissza az előző pár választ és látni fogod hogy én miért beszéltem így....mert ugye akkor én nem beszélhetek csúnyán de ők leolthatnak engem, mi?"

A leoltás és az ocsmány beszéd között nem árnyalatnyi különbség van!

És visszaolvasva:Te kezdtél a b....g szóval dobálózni, nem pedig más,amivel csak a förtelmes stílusodat mutattad be.Ha már 13 évesen veszed a bátorságot, hogy ismeretlen emberekkel így beszélj, megjósolható mi lesz később...Ennyit erről.

Nálad idősebb, némi élettapasztalattal is rendelkező emberek elmondták, hogy ne csináltass, és megpróbálták elmagyarázni, megindokolni, miért ne. Belátom, felesleges időpocsékolás volt, tudhattam volna, hogy Te 13 évesen sokkal bölcsebb, és okosabb vagy minden válaszolónál. Sok sikert!

2012. márc. 26. 07:10
 56/61 anonim ***** válasza:
89%
Akkor csináltass, max nevetség tárgyává teszed magad! Mert egy 13 éves KISLÁNY fültágítóval elég röhejes látvány... De azért csináltasd ha jól esik, te kis IQ harcos!
2012. márc. 26. 12:23
 57/61 anonim válasza:
32%

úristen miket olvastam itt.

1. Aki a sulis dolgokkal riogat az hazudik, igen jó gimnáziumba járok, és nem 1 gyereknek van fültágítója, van akinek elég méretes :)

2. Nem értem miért kérdezed idegen emberektől, hogy megengedné-e honnan tudjuk? te ismered édes anyádat.

3. Ha akarsz csináltass nem kell hozzá szülői beleegyezés

szóval csak rajtad múlik.

4. Mindig jól gondold meg mit csinálsz állítólag 10mm-ig össze húzódik, de van akinek a 15 meg 20-as is összement teljes mértékben, ember függő. A fake tágeszeknek meg hézz utána nem bánod meg ha veszel egyet max 1500ft-ig terjed az ára. Sok szerencsét :)

2012. márc. 31. 22:31
 58/61 anonim válasza:
23%

Ne foglalkozz azokkal, akik csak beszólogatni tudnak!! -.-

Nem érdemes rájuk pazarolni az idődet!!:)

2012. ápr. 5. 12:04
 59/61 anonim ***** válasza:
Belegondoltál abba, hogy az a fültágító mégis hogyan fog kinézni amikor már mondjk egyetemre jársz? Na ott az már tényleg jelentős hátrány (főleg bölcsészeknél). Arról nem is beszélve, hogy 10 év múlva már lejár ez a divat, és te ott fogsz állni 2 ocsmány füllel 23 évesen, és átkozni fogod a 13 éves önmagadat.
2012. ápr. 13. 14:34
 60/61 anonim ***** válasza:
én erre annyit mondok hogy az akar "kis" tágítót aki csak divatból majmolja ha valakinek télleg tetszik esetleg azt a stílust képviseli nem érdekli hogy benő e vagy mitgondolnak róla mert ő így érzni jól magát. Amit pedig linkeltél először képet én épphogy elfogadható méretűnek találom sztem egy 20-25 mm es jó.
2012. jún. 27. 23:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!