13 éves lány vagyok és szeretnék fültágítót. Hogy mondjam el anyának? Szerinttek megengedné?
"miért ti hogy beszéltek velem? olvasd vissza az előző pár választ és látni fogod hogy én miért beszéltem így....mert ugye akkor én nem beszélhetek csúnyán de ők leolthatnak engem, mi?"
A leoltás és az ocsmány beszéd között nem árnyalatnyi különbség van!
És visszaolvasva:Te kezdtél a b....g szóval dobálózni, nem pedig más,amivel csak a förtelmes stílusodat mutattad be.Ha már 13 évesen veszed a bátorságot, hogy ismeretlen emberekkel így beszélj, megjósolható mi lesz később...Ennyit erről.
Nálad idősebb, némi élettapasztalattal is rendelkező emberek elmondták, hogy ne csináltass, és megpróbálták elmagyarázni, megindokolni, miért ne. Belátom, felesleges időpocsékolás volt, tudhattam volna, hogy Te 13 évesen sokkal bölcsebb, és okosabb vagy minden válaszolónál. Sok sikert!
úristen miket olvastam itt.
1. Aki a sulis dolgokkal riogat az hazudik, igen jó gimnáziumba járok, és nem 1 gyereknek van fültágítója, van akinek elég méretes :)
2. Nem értem miért kérdezed idegen emberektől, hogy megengedné-e honnan tudjuk? te ismered édes anyádat.
3. Ha akarsz csináltass nem kell hozzá szülői beleegyezés
szóval csak rajtad múlik.
4. Mindig jól gondold meg mit csinálsz állítólag 10mm-ig össze húzódik, de van akinek a 15 meg 20-as is összement teljes mértékben, ember függő. A fake tágeszeknek meg hézz utána nem bánod meg ha veszel egyet max 1500ft-ig terjed az ára. Sok szerencsét :)
Ne foglalkozz azokkal, akik csak beszólogatni tudnak!! -.-
Nem érdemes rájuk pazarolni az idődet!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!