Hogyan barátkozhatnék össze egy új fiúval lány létemre matek óra előtt? Help!
Sziasztok!
Ált. isk. 7. osztály!
Idén jött egy új fiú a suliba, évfolyamtárs, és most félévnél áttették hozzánk matekból...imád görkorcsolyázni, vicces típus elvileg... gondoltam rá, hogy esetleg korizhatnánk nyáron a környéken, mert közel lakunk...semmi többet nem szeretnék
Csak matekon vagyunk együtt...és hát lány létemre valljuk be, gáz lenne hozzá odamenni, hogy helló, xy. vagyok, beszélgetünk?
Tudnátok tanácsot adni? Nem vagyok se népszerű, se nagyon szép, vicces az igen...és barátjaival sem vagyok jóban...
Előre is köszi!!
Sajnos a nevemet sem tudja...szóval fura lenne....
de köszönöm !
Köszönöm!!
Csak mivel évfolyamtárs...nem gáz? hogy 2 hónapja hallja a nevem, és akkor szia, így hívnak, beszélgetünk?
Ha már elkezdünk beszélni semmi baj...csak elkezdeni pokolian nehéz..
Szia!
Szerintem keress rá egy jó alkalmat, pl. dolgozat után kérdezd meg, hogy hogy érzi, hogy sikerült.
Egyenesen kérdezd meg tőle, eljön-e veled korizni. Vagyis inkább úgy mondd, hogy "délután lemegyek korizni, velem tartasz?" Hidd el, nincs ebben semmi.
Ha nemet mond, akkor ugyanott tartasz, ha igen, akkor meg örülhetsz. :) Ráadásul bátrabb leszel, nő az önbizalmad is.
És nem, nem gáz lány létedre ezt megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!