Melyek azok a szakok/szakmák egy lány részére amihez nem kell a: matek-fizika-kémia-ének, és jól el lehet vele helyezkedni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 13:27
1/1 anonim válasza:
gyógypedagógus talán? ennek nézz utána. meg a gyermekgondozó-nevelőnek sem kell se kémia,se matek,se fizika,se ének:) viszont ha óvonőnek akarnál menni,akkor kellene az ének.Fodrásznak semmiképp se menj,oda kell a kémia.Többet nem tudok.Egészségügyben tanulok,az első szakma,amit említettem..na remélem az leszek én 4 év múlva..igen 4 év..az érettségiig még kettő..és utána még kettő az OKJ-s képzés:) Viszont a biológia katasztrófális..10.osztályos létemre 11.-es gimnáziumi bioszt tanulok xDD :Dés tényleg. Ilyen lipidek,agyvelő,homeosztázis,RNS bioszintézise..membránok,meg az isten tudja..:D ráadásul úgy,hogy igazából szakközepes vagyok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!