13 éves lány vagyok és szeretnék fültágítót. Hogy mondjam el anyának? Szerinttek megengedné?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 13:21
21/61 anonim válasza:
Na a piercinggel nem felbúzdítani akartalak csak mondtam,hogy akkor már inkább azt,de azt is késöbb.Ráérsz még hidd el.Majd kialakul a stílusod és akkor tudod,hogy mi az amit valóban szeretnél.Amúgy nekem is van ajak piercingem,vendéglátásban dolgoztam,nem volt vele probléma soha.De még tényleg ráérsz!!!!Öltözz divatosan légy kedves és nem lesz szükséged semmilyen s*arra,hogy úgymond menő légy!
22/61 anonim válasza:
13 évesen még gyereek vagy remélem nem engedi meg anyukád!A fültágitó undormány.Nem vagyok maradi 36 vagyok de van piercingem nem is egy...a lányom 2 éves szoval fiatalos anyuka vagyok de azt soha nem engedném neki főleg 13 évesen...Miket nem akarnak a mostani fiatalok vagyis gyerekek!!!
23/61 anonim válasza:
24/61 anonim válasza:
Keresni akartam neked képet, hogy milyen undorító akinek már pl a vállánál lóg a füle, de amint beírtám a google-be, hogy fültágítás, olyan UNDORÍTÓ képeket adott be, hogy inkább be is zártam!! gusztustalan
25/61 anonim válasza:
De amúgy ennek a fültágításnak mi az értelme és az esztétikai értéke?
26/61 A kérdező kommentje:
az hogy tetszik. a pasim 16
2012. márc. 21. 14:25
27/61 anonim válasza:
pasid? mi a csodának neked pasi? de most komolyan idiótaság a fültágító,pláne egy 13 éves kislánynak,pasi miatt meg ne változtass magadon
28/61 A kérdező kommentje:
mondom hogy nem a pasim miatt lesz mert úgyis megcsal! azt csak megemlítettem hogy neki is bejön, nem miatta.
2012. márc. 21. 14:30
29/61 anonim válasza:
Ha már ilyen stílusban írogatunk: Mi a bánatnak neked még pasi? Kislány vagy még!!! Inkább tanulj mint pasizz!
30/61 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!