Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti hogy reagáltok...

Szülők, ti hogy reagáltok arra, hogy a tinilányotok szexuális életet él?

Figyelt kérdés

Szerintem az én szüleim reakciója nem normális. Anya hisztizik, apa meg viccelődik vele. Tök kínosan érzem magam már...

Pedig amúgy már 2 éve nem vagyok szűz, de fél év után most van megint barátom, akivel lefeküdtünk. Gondolom látták a szemétben az óvszerdobozt... De régen nem voltak ilyenek.. :/

Pl anya a fejemhez vágta, hogy "ha d*gni tudsz, akkor ezt is tudod" meg ilyenek... Apa meg, hogy "na jót szexeltetek éjjel?" -.- Ezt a haverja előtt...

17/L

2012. febr. 13. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%
Ha sosem beszéltetek a szexről, akkor nem értem miért hisztizik anyukád, és miért nem veszi komolyan apukád.
2012. febr. 14. 07:37
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Az hogy 17 évesen szexuális életet élsz,úgy hogy fél éve együtt vagytok azzal szerintem nincs gond,csak azzal,hogy már 15 éves kislányként is szexeltél,ebben az esetben megértem hogy anyukád ki van, de nyilván erről ő is tehet.
2012. febr. 14. 16:55
 13/14 anonim válasza:
36%

Ez az!

Pontozz le!

Nem vagy kíváncsi egy idegen véleményére? akkor minek írtál választ ide? Felpontozod azt, aki melletted áll és le azt, aki nem. Ebből is látszik,hogy kisgyerek vagy.

2012. febr. 15. 14:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Annyira buta vagy! :D Abba nincs beleszólása az idegeneknek, hogy én mikor vesztem el a szüzességemet.

Különben én nem pontozok soha, hülye dolognak tartom. De hát úgy látszik, más pontozott téged... :))

2012. febr. 15. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!