Szülők, ti hogy reagáltok arra, hogy a tinilányotok szexuális életet él?
Szerintem az én szüleim reakciója nem normális. Anya hisztizik, apa meg viccelődik vele. Tök kínosan érzem magam már...
Pedig amúgy már 2 éve nem vagyok szűz, de fél év után most van megint barátom, akivel lefeküdtünk. Gondolom látták a szemétben az óvszerdobozt... De régen nem voltak ilyenek.. :/
Pl anya a fejemhez vágta, hogy "ha d*gni tudsz, akkor ezt is tudod" meg ilyenek... Apa meg, hogy "na jót szexeltetek éjjel?" -.- Ezt a haverja előtt...
17/L
Apád egy paraszt...
Anyádat még megértem..
Esetleg, ha az első szex előtt megbeszélted volna velük,hogy úgy érzed készen állsz.... Akkor nem lenne ez .
Attól független 15 évesen még egy kislány voltál...
Te akkor meg ne hisztizz ezen... Nagylány vagy a szexhez már 2 éve, akkor tanuld meg ezt is kezelni.
ha d*gni tudsz, akkor ezt is tudod
valószínű valamit nem szoktál csinálni amit el várna anyukád pl tanulás vagy takaritás stb.. ez a kb a Bulizni van esze bezzeg tanulni arra nincs kijelentés egyik verziója
Hm,17 éves vagy.ha már 2 éve nem vagy szűz,ehhez csak annyi a hozzáfüzni valóm,hogy kicsit korán kezdted,de nem baj.(Nem is az én dolgom).
Anyád reakcióját nem értem(mi az ha d*gni tudsz, akkor ezt is tudod" ,mi az az ezt is?,ha használtatok óvszert,akkor 99%,hogy nincs gyerek,meg fertőzést se kaphattatok egymástól.
Teljesen jól csináltátok.
Apádnál kicsit elszállt a szoftver,-ilyent pláne a haverja előtt,úgy értem,a haverja jelenlétében - nem engedtem volna meg magamnak a helyében,de még ha nincs jelen akkor se.Ez a ti magánügyetek.
Én még nem vagyok szülő,de lassan már lehetnék,csak nincs anyajelölt.29 ff(amúgy egyke vagyok,elvált szülők gyermeke),és idén nyáron leszek 30.
"Egy idegen véleménye ebben a témában meg főleg nem érdekel.. :)"
Akkor minek írtad ki a kérdést?
Engedd el a füled mellett, amit mondanak és akkor majd leakadnak a témáról.
felnőtt vagy, nem? (a nemi éléeted alapján)
akkor meg nem mell a rinya, azt a gyerekek szoktak
engedd el a füled mellett, max ha nagyon lovagolnak a témán, mondd, hogy nem érted mi a bajuk, használtál óvszert, így nem vagy se aidses se terhes, ez csak nem baj?
Anyádnak meg segíts többet és beszélj vele rendesen
Az én lányom 16 éves és nyáron feküdt le a barátjával. Sehogy sem kellett reagálnom hogy szexuális életet él mert első perctől fogva beavatott mindenbe.
Itt megint megmutatkozik a szülő-gyerek kapcsolat, gondolom nem sokat beszélgettek?!
35.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!