Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy reagáltok, amikor a barátnőtök érzékelhetőt fingik?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 20:37
1/14 anonim válasza:
akkor én is egy büdöset fingok neki cserébe :)
3/14 anonim válasza:
Érzékelhetőt??? és a füleddel vagy az orroddal érzékeled?
4/14 anonim válasza:
Én elkurjantottam magam, hogy: NEM BAJ SZIVI, LEGALÁBB HELYET CSINÁLSZ AZ ANÁLNAK
Azóta sose fingott előttem.
5/14 A kérdező kommentje:
3. Pont azért írtam így, választhatsz :D
2012. febr. 2. 20:47
6/14 anonim válasza:
Akkor megdícsérem, hogy milyen szépet tud fingani.
7/14 Macs1209 válasza:
Ha meghallottam, csak annyit mondtam:
"De ha megérzem, menekülj!!!"
Ha elkerülte érzékeny fülemet, és a szaga csapott meg,
akkor pedig
"ha már egyszer kiengedted, engedd ki mégegyszer, ezúttal
az ablakon."
8/14 anonim válasza:
Ha már a barátnő fingik, akkor ez téged feljogosít arra, hogy te is akkor fingjál, amikor csak akarsz. Ha panaszkodna, akkor ezt hozd fel. Kivétel, ha a fingás nem szándékos volt, ez esetben nem érvényes a szabály.
9/14 anonim válasza:
Ha mondjuk kiszalad egy véletlen puki, akkor ugy tennék mintha észre se vettem volna. Ha viszont direkt az orrom elé ereszt egy orbitálisat, na akkor azért rászólnék vagy valami.
10/14 anonim válasza:
szerintem megdicsérném, vagy nem is tudom :) de mindenképpen örülnék neki, hogy nem tartotta bent :) szerintem aranyos egy fingós csaj :P cserébe én is nyomnék neki, amikor úgy alakul :)
talán kapna egy szájra puszit, ha fingik :PPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!