Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit tennétek, ha a...

Szülők! Mit tennétek, ha a tinilányotok (mondjuk 16 éves) szennyes ruhái között randibugyit találnátok?

Figyelt kérdés
(A kérdés csak elméleti, nem történt meg se velem, sem ismerőssel, és nem én vagyok a 16 éves lány.)
2012. febr. 2. 21:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Mi az a randibugyi?
2012. febr. 2. 21:44
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Na igen. Milyen az a randibugyi?
2012. febr. 2. 21:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Alul nyitott.
2012. febr. 2. 21:47
 4/16 anonim ***** válasza:
37%

Fúj. Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok,mert nem is tudnék hisz én is kamasz vagyok,de ez gusztustalan..

[link]

2012. febr. 2. 21:49
 5/16 anonim ***** válasza:
61%
Ellopnám. Na jó csak vicceltem. Megkérdezném, hogy bokorban 2 perc alatt akar valamit csinálni, mert nem látom értelmét a bugyinak.
2012. febr. 2. 21:51
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Mi benne a gusztustalan?
2012. febr. 2. 21:51
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

Elbeszélgetnék vele a férfi-nő kapcsolatról és elvinném nőgyógyászhoz, hogy írjon neki tablettát, hogy legalább ne legyen terhes.

Balhézni nem érdemes, mert ha akarja, úgyis csinálja. Akkor már csinálja biztonságosan, és kulturált helyen, pl. otthon, ne az árokparton.

2012. febr. 2. 21:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Alul nyitott bugyira gondolsz, vagy egy sima csipkésebb, színes tangára?
2012. febr. 2. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:
63%

Ez egy nagyon hülye kérdés. -.-"

A gáz meg az szerintem, ha valaki nem tudja megbeszélni a dolgokat. Manapság a 16 éves lányok már általában szexuálisan aktívak. Ha erről a szülő tud, akkor meg a bugyit minek titkolni? Feltéve, ha a lánynak párkapcsolata van és nem csak egyéjszakás partiribi. Én akkor szomorodnék el, ha a lányom az lenne.

2012. febr. 2. 21:53
 10/16 anonim ***** válasza:
41%
Mit tennék? Konstatálnám, hogy a fiúnak, akivel jár, nagyon nagy örömöt okozott. Kimosnám, és ha megszáradt, a fiókjába tenném.
2012. febr. 2. 21:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!