Ha a pároddal vagy hogyan viselkedtek ? Leírom részletesen, tini fiam szerelmes a lány rengeteget van nálunk. Nincs ezzel gond, de hazamegyek elpakolok mosogató gépbe bepakolok, majd 2 óra múlva újra kupi van otthon, a lány fekszik a kanapén,
Ott eszik, én mosom a bugyijat és kiviszem a tamponos szemetet aminek már rohadt szaga van.
Értem, jól érzik magukat de biztositom a lakást a tévét a playstationt a mosogató gépet edényeket ételt italt tisztaságot, nem lenne normális ha O is elpakolna ? Természetesen már szóvá tettem de ez így normális ?
Más otthonában nem kell takarítani.
De a rendet tartani illik.
Eszembe nem jutott soha, hogy gond, ha az én szemetem is benne van a kukában, és ezért nekem kellene kivinni, vagy szégyenkeznem kellene, amiért tampont dobok bele. Tuti nem normális, hogy ez zavar.
Az sem normális, hogy zavar, hogy a lánytól várod, mikor ő VENDÉG. Fogja a fiad és mint vendéglátó, csinálja meg, vagy mint egy pár, csinálják együtt. Miért nem mondod a fiadnak, hogy csipkedje magát és pakoljon el? Amikor nálunk a gyerekem barátai vannak, alap, hogy elmosom utánuk az edényeiket, és nem hiszem, hogy zavarna, ha egy sima barát helyett a párja poharát mosnám el. Nem tudom ez miben más, nekem inkább irigységszaga van ennek.. kifejezetten az "ott fekszik a kanapén" részt.. mégis mit zavar?
A tini gyerekem párjának az alsoneműje nem kerulne a szennyesbe, mert nem ejszakázna nálunk. Ennyi.
A szemetest az üríti, aki takarit, az nálunk épp én vagyok, de ha más csaladtag takarítanak se q vendég dolga lenne a kukát üríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!