Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a pároddal vagy hogyan...

Ha a pároddal vagy hogyan viselkedtek ? Leírom részletesen, tini fiam szerelmes a lány rengeteget van nálunk. Nincs ezzel gond, de hazamegyek elpakolok mosogató gépbe bepakolok, majd 2 óra múlva újra kupi van otthon, a lány fekszik a kanapén,

Figyelt kérdés

Ott eszik, én mosom a bugyijat és kiviszem a tamponos szemetet aminek már rohadt szaga van.

Értem, jól érzik magukat de biztositom a lakást a tévét a playstationt a mosogató gépet edényeket ételt italt tisztaságot, nem lenne normális ha O is elpakolna ? Természetesen már szóvá tettem de ez így normális ?

ma 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
hergelő kamu
ma 10:36
 2/10 anonim válasza:
71%
Ez egy rendetlen lány, nagyjából csak ennyiről van szó. Lehet túl fiatal és magától még nem érti a dolgokat, otthon meg nem tanították meg neki, hogy ez nem így működik. Valami drasztikusabb lépést kéne tenni, hogy megneveld őket. Mindkettőt, mert a fiad is ugyanúgy tarthatna rendet.
ma 10:42
 3/10 anonim válasza:
15%
A fiadnak meghálálja a te jóságodat.
ma 10:43
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

Más otthonában nem kell takarítani.

De a rendet tartani illik.

ma 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Eszembe nem jutott soha, hogy gond, ha az én szemetem is benne van a kukában, és ezért nekem kellene kivinni, vagy szégyenkeznem kellene, amiért tampont dobok bele. Tuti nem normális, hogy ez zavar.

Az sem normális, hogy zavar, hogy a lánytól várod, mikor ő VENDÉG. Fogja a fiad és mint vendéglátó, csinálja meg, vagy mint egy pár, csinálják együtt. Miért nem mondod a fiadnak, hogy csipkedje magát és pakoljon el? Amikor nálunk a gyerekem barátai vannak, alap, hogy elmosom utánuk az edényeiket, és nem hiszem, hogy zavarna, ha egy sima barát helyett a párja poharát mosnám el. Nem tudom ez miben más, nekem inkább irigységszaga van ennek.. kifejezetten az "ott fekszik a kanapén" részt.. mégis mit zavar?

ma 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Miért mosod a bugyiját és miért turkálsz a szemétben?
ma 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

A tini gyerekem párjának az alsoneműje nem kerulne a szennyesbe, mert nem ejszakázna nálunk. Ennyi.

A szemetest az üríti, aki takarit, az nálunk épp én vagyok, de ha más csaladtag takarítanak se q vendég dolga lenne a kukát üríteni.

ma 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Lehet itt szemét anyázni, nálam ezt egyszer csinálja meg, többet nem fog ott aludni.
ma 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk az pakol a vendég után, akinek a vendége.
ma 12:13
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
Már a 11 éves fiam tudja, hogy ha jön egy barátja és esznek valamit, pakoljon el maguk után. Én sem érzem úgy, hogy a vendég dolga lenne, mondjuk a bugyit sem kéne a mosásba dobnia.
ma 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!