Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknál milyen, ha szerelmesek? Hogy viselkedtek azzal, akibe beleestetek, változik a hozzáállásotok? Szoktatok mesélni róla a haverjaitoknak?
1-es
Nézz meg egy romantikus filmet,és megtudod...
Hát én mondjuk lány vagyok, de mindenképp segíteni akartalak egy tanáccsal, mégpedig, hogy ag interneten ha beírod alapvetően rengeteg hasznos találatot kidob, párat be is linkelek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Ha nekem tetszik egy lány vagy szerelmes vagyok egybe, akkor sok időt töltök vele, próbálom keresni a társaságát, sokat mosolygok mikor vele beszélek, próbálok viccesebb lenni (néha rossz, mert alapból vicces srác vagyok), bókolgatok neki, illetve az átlagnál kicsit furábban viselkedek.
Nem minden lányról szoktam beszélni a barátaimnak. A nagy részükről beszéltem nekik. Egy lány van, akiről senkinek sem beszéltem. Ez a lány már évek óta tetszik nekem, de nem "merek" lépni, mert fontos nekem. Lehet, hogy csak idő kell ahhoz, hogy elmondjam neki. Őszintén nem tudom mi lenne a helyes.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!