Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti szoktatok puszit adni a fiú haverjaitoknak?
Én sajnos láttam már ilyent.
Sőt, olyant is láttam, hogy a fehér gyerek, cigánnyal puszilkodott.
Megtapostam őket. Liberális férgek.
Nem. "Haverokkal" csak egy enyhe kézfogás. De a barátaimmal lekezelek és közbe átkaroljuk egymást, ez egy ölelésfajta.
Bár ritkán előfordul, pl. egy jó barátom más országban lakik és mikor elbúcsúztunk, kezet fogtam vele, átkaroltuk egymást és arcomat az övéhez érintettem és levegőbe adtam egy puszit.
Aki szerint meg bzis, arra már tényleg nem tudok mit mondjak. Persze az már szerintem is mikor mindenkit, kezel és puszil..
Én kis részben török vagyok.
És To.-ban szokás az ,hogy a férfi az idősebb férfinak kezet csókoljon. (persze az öregebb 70-es 80-asoknak).
Én haverokkal max. úgy szoktam ,hogy úgy fogunk kezet ,mint ha szkandereznénk és úgy teszünk ,mint ha áhh nem tudom elmagyarázni. :D
Inkább itt egy videó:
https://www.youtube.com/watch?v=sbPy-CqsqoI
Úgy köszönünk egymásnak ,mint a videóban szereplők 1:02-1:12-ig
7-es
Te meg rémesen elvakult vagy.
Családon belül ez normális, de haverokkal??
Én normális kinézetű embereket még nem láttam puszilkodni, haverságban.
Csak díszb*zikat. Lányszerű gyökereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!