Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ad neki puszit, oleljem at ha talalkozunk?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy lesz egy randim egy lannyal, modt talalkozunk 3x. Ezelott ugy 1 honapja voltunk randin, ott a vegen atoleltem es adtam neki egy puszit. Ezutan irt 2 nappal kesobb, hogy nem akar talalkozni mar velem, jol erezte magat kedves vagyok, de ot frusztralja ha valaki megoleli, vagy puszit ad.. Majd mult heten irt, hogy hulye volt, es megprobal megvaltozni, es ha nem utalom van kedvem talalkozni vele. Kockaztassak meg egy puszit az elejen?2015. jún. 7. 14:41
1/6 A kérdező kommentje:
Adjak* , elnezest az ekezetekert, telefonrol vagyok
2015. jún. 7. 14:41
2/6 anonim válasza:
ne az elején,de kérdezd meg tőle,h megölelheted-e,vagy adhatsz-e neki puszit
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne az elejen max öleld meg, es ha o is akarja akkor majd a vegen adj neki puszit. Ha nem ad ra utaló magatartást es latod h nem igen szeretne puszit akkor majd a kovetkezobalkalommal :) ha furán érzi magát h ha megpuszilod akkor inkabb legyel türelmes amig o is akarja majd :)
4/6 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Az elején ne legyen puszi, ne ijeszd meg, de közben vagy a végén megkérdezheted, hogy most már átölelheted-e egy kicsit. Biztos fél valamitől, türelmesnek kell lenned. Esetleg ne rögtön öleléssel meg puszival közeledj, hanem kisebb érintések, simogatások (pl a kezét).
5/6 anonim válasza:
kérdezd meg hogy szabad e? ha azt mondja szabad akkor tedd meg
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek!! :)
2015. jún. 7. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!