Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit tennétek, ha a...

Szülők! Mit tennétek, ha a tinilányotok (mondjuk 16 éves) szennyes ruhái között randibugyit találnátok?

Figyelt kérdés
(A kérdés csak elméleti, nem történt meg se velem, sem ismerőssel, és nem én vagyok a 16 éves lány.)
2012. febr. 2. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Anyám adott ilyet az unokájának, mert viccesnek találta :)

72 éves keresztény.

Szerintem a 16 éves ilyet a barátnőitől kap napjára poénból. Normális tini soha nem venne fel ilyet, randira pláne nem, nagyon ciki. Kizárólag ajándék lehet.

2012. febr. 2. 21:54
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

Nekem is volt ennyi idősen... Pedig nem tegnap voltam 16.

Mit szólnék? Semmit. 16 éves nem 13.

2012. febr. 2. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Én biztos nem mosnám ki,mert nem tenném ki az apja elé a szárítóra..
2012. febr. 2. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
jobban örülnék ha a 16 éves lányom nem élne még éretlenül szexuális életet...mellesleg ennek a bugyinak semmi értelme hacsak nem valaki gyors szexet akar buliban vagy máshol...de nem hinném hogy egy 16 éves lánynak van ilyenre szüksége,pláne ha van barátja ha meg csak egy éjszakás kalandjai vannak elsüllyednék szégyenemben..
2012. febr. 3. 01:18
 15/16 anonim ***** válasza:
64%

de örülök h fiam van! :)

amúgy azt hiszem ezen semmi kivetni való sincs! 10 éve voltam 16 éves, és igaz h anyukám nem randibugyit vett nekem, de a tangáimat mindenféle pironkodás és megjegyzések nélkül megvette és kimosta nekem! és láss csodát normális felnőtté cseperedtem!

2012. febr. 3. 09:40
 16/16 anonim válasza:
Nem szólnék neki a dologról, esetleg ha nem volt meg, felvilágosítanam, hogy mégis tudja e hogy mitől lesz vagy éppen nem lesz terhes. Az o élete, ha tudatosan csinálja a dolgot, nincs beleszólásom.
2018. szept. 12. 03:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!