Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan vegyem rá anyukámat...

Hogyan vegyem rá anyukámat arra, hogy megengedje a körömfestést?

Figyelt kérdés
12/L anyám teljsen hajthatatlan :S
2011. aug. 7. 19:11
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
képzeld el idősebb vagyok nálad, úgyhogy jobb ha csöndben maradsz, nem is vitatkozok veled, azt sem érdemled meg, de te nyugodtan vitatkozz tovább magaddal, a véleményem nem változik :)
2011. aug. 22. 11:50
 32/40 makkjános ***** válasza:
61%
láncfűrész, automata gépfegyver, stb.
2011. aug. 30. 12:25
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

08-22 11:50

perszee idősebb, látszik az írásodon. xD

2011. aug. 30. 14:37
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

08-22 11:50

és mégis mennyi idős vagy? :D

2011. aug. 30. 16:01
 35/40 anonim válasza:
100%
én már bölcsibe kifestettem! de lemostam! csak kipróbáltam! kipróbálni lehet!
2011. szept. 4. 12:00
 36/40 anonim válasza:
82%
én ilyen színekre festem: fekete , lila,zöld,kék,UV színek..... 10/L
2011. szept. 4. 12:01
 37/40 anonim ***** válasza:
76%

én meg sárgára, és zöld-piros csíkosra, bibíí.

8/L

2011. szept. 4. 12:37
 38/40 anonim ***** válasza:
50%

Én meg lila alapon zöld pöttyösre, meg még műkörmöm is van !!!

5/l

2011. szept. 4. 13:28
 39/40 anonim válasza:

2011-08-11 07:37 egyetértek veled. Minek egy 13-14 éves lánynak műköröm? A festéssel semmi baj, de ilyen idősen abszolút felesleges (bár később sem látom értelmét a műkörömnek).

2011-08-10 23:39 biztos rengeteget tapasztaltál már az élettől, de ki kell hogy ábrándítsalak. Annyira látszik, hogy kislányos vagy, abból, hogy olyanokba kötsz bele, hogy nem kezdte a mondatot nagy betűvel. Úristen micsoda hiba, na ne mondd már nekem, hogy Te mindig kifogástalanul írsz.

2011-08-20 16:51 ehhez inkább nem fűznék semmit. 13 évesen műköröm, hajhosszabbítás, festett haj.

Mielőtt valaki belekezdene, hogy milyen maradi vagyok, nem vagyok az. Felénk volt régen 1-2 embernek ilyen idős korában pl 1-2 színezett(és nem festett) tincs a hajában, vagy valamilyen a saját hajszínéhez hasonlóra beszínezte. Mára már az enyém is be van festve, igaz nem 13 éves korom óta festem, hanem olyan 15, de inkább 16. És igen a körmöm is festem, kiskoromban rengeteget "játszottam" a család nő tagjainak lakkjaival, de nem volt 13 évesen műkarmom, és nem festettem ki a körmöm rikító színekre. 14 évesen a festéssel semmi gond, de a műköröm olyan természetellenes. Én is kb ekkortól (15-16) festem a körmöm, rendszeresen. Eleinte halvány színek, majd előkerültek az erősebb színek is, de semmi rikító, neon, bár mára ezek is előfordulnak, megszerettem a neon, feltűnő színeket. Sminkelni sem sminkeltem magam az óvodában, és képzeljétek nem néztek ki onnan emiatt :D

És kedves kérdező: próbáld megbeszélni anyuddal, hogy ez neked milyen fontos lenne, hogy kifesthesd, vagy együtt kifessétek. Magyarázd el neki, hogy nem akarsz semmilyen feltűnő színt, csak valami természetesen, világosan (átlátszó, halvány rózsaszín/kék, nude színek stb). Remélem sikerül "zöld ágra vergődnötök". De ne akarj túl gyorsan felnőni, hidd el jobb gyereknek lenni, amíg semmi gondod, bajod. Később visszasírod még azokat az időket :) :)

21L

2012. márc. 9. 08:50
 40/40 anonim ***** válasza:

utolsó :

Nem azt írtam, hogy húúúú de mennyi tapasztalatom van az életről. Csak annyit, hogy akivel leálltam veszekedni, 1000%, hogy fiatalabb nálam. Ő kötött bele az írásomba, mikor százszorta helyesebben írtam le a mondataimat, mint ő, ezért hoztam elő a nagy betűvel kezdjük a mondatot dolgot, mivel EGYETLEN mondatot sem kezdett nagybetűvel. És igen, figyelek a helyesírásomra, kivéve, ha r.hadtul fáradt vagyok, vagy "direkt" helytelenül írok, tehát ennyit erről. [szóval, tudom, hogy hogyan kell azt a szót helyesen írni, csak helytelenül könnyebb leírni]

Te meg, kemény 6 évvel vagy idősebb nálam, elhiszem, hogy több tapasztalatod van, mint nekem, de azért 21 évesen neked sem kéne osztanod az észt, a harmincpáréveseknek és annál idősebbeknek még te is gyerek vagy, és ők pedig téged ugatnának le azzal, hogy neked nincs semmi tapasztalatot az életből. Főleg, hogy feltételezem, még otthon laksz, ha továbbtanultál, vagy pedig kollégiumban, esetleg nem rég költöztél el a szüleidtől. Ha pedig nem tanultál tovább, arról is meg van a véleményem. Úgyhogy, mesélj csak nekem az életről nyugodtan.

15/L

2012. márc. 9. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!