Megengednétek a lányotoknak? Hogyan vegyem rá apum, hogy megengedje?
Pénteken diáknap lesz és utána buli.Lesz koncert (mondjuk az 8körül) és utána "diszkó".Szeretnék ott maradni,de félek,hogy apum nem engedi.
Sokszor olvastam már itt,hogy beszéljük meg,hogy eljön a szülő elém és hazahoz,de ez sajnos nem megoldható,mert anyum és apum korán kell szombaton és biztos azt fogják mondani,hogy ki akarják pihenni magukat.
Egyébként nem szoktam bulizni járni.Diszkóban voltam már,de ott nem volt veszély,mert az a gólyatáborban és a gólyaavatón volt ahol tanárok felügyeltek.
Nem cigizek,és nem is iszok csak nagy ritkán a családdal.
Nem vagyok kitűnő tanulú,de az erős 3,5 átlag meg van.Sokat tanulok azért,hogy ezt évvégére kijavítsam.
Itthon szoktam segíteni,és azt hiszem elég megbízható vagyok.
A nővéremet ilyen korban már apum elengedte péntekenként a barátnőivel 10-ig kb.
Szerintetek mennyi az esélye,hogy elengednek?Ti elengednétek a lányotokat?
15/L
Hát, nem ismerem a szüleidet, de szerintem egy suli-bulira nyugodtan elengedhetnének. Szinte kötelező program :D.
Nem tudom, nálatok meddig tart a diáknapi diszkó, de nálunk csak fél 9ig és az nem is sok szerintem... Anya engem minig elenged.
Szerintem téged is el fognak ha a nővéredet elengedték ilyen korban :D
Jó bulizást :D
13/L
Biztos van utolsó busz fél 11 körül nem? (kivéve persze ha peste laksz).Ha ügyes vagy és megígérnéd,hogy nagyon jó leszel és nem iszol csak max boroskólát,abból sem literszámra hanem max 3 pohárral és nem szívsz el csak max 1 szálat,ezenkívül felhívsz legalább egyszer.Nem mész szexelni csak úgy el senkivel, és ha piát veszel nézed,nehogy drogot tegyenek az italodba és nem szívsz el még egy füvescigit sem,akkor mehetnél 11ig ˇˇ
Engem is így engedtek annak idején el, 15 évesen 7 éve,vagyis anyum mert apám kiverte volna a balhét :D ^^
köszi a válaszokat!
Lehet,hogy rosszul fogalmaztam meg,bocsi.Szóval az eddigi két diszkó ahol voltam volt suli diszkó tanári felügyelettel.Ez viszont a városi diáknak,ahol a város iskoláiból mennek képviselők és különböző programok lesznek napközben este pedig buli.
Viszont már megoldódott az egész,mert ma derült ki,hogy nem is az lesz a bulin amit mondtam,pedig engem az érdekelt volna.
Szóval inkább megyünk délután korizni:)
De azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!