Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, hogy megengedje...

Mit tegyek, hogy megengedje anyukám?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy westiet már több éve de sajnos panel házban élünk, ezért anyukám nem engedi és azért sem mert úgy gondolja, hogy nem foglalkoznánk vele. Ezt abból szűri le, hogy van egy degunk és vele sem foglalkozok de szerintem egy kutya teljesen más. Mit tehetnék annak érdekében, hogy megengedje azt hogy tartsunk egy kutyát?
2011. okt. 21. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne akarj kutyát nagyot csalódsz benne!!!!!!!!
2011. okt. 21. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem miért csalódna........-.-" amúgy egy degu is olyan mint egy kutya nagy felelősség :) abból szűri le hogy nem foglalkozol a deguval..és a kutyát is megunnád egy idő után szerintem igy gondolja..
2011. okt. 21. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:

és szegény deguval miért nem foglalkozol?...

pedig ők is jópofa állatok ám!:)

sőt, még kísérleteket is csinálhatsz vele, trükkökre taníthatod!

mutasd meg anyukádnak, hogy foglalkozol a deguval, és akkor talán engedni fog egy kutyát is.

De ne tessék elhanyagolni szegény degut!!!!

2011. okt. 21. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha tenni szeretnél valamit, akkor köss alkut. Ha komolyan veszed a te feladatodat, akkor anyukád is komolyabban fog venni. Pl: gondozd a degut becsülettel, javíts valamilyen jegyeden a suliba, csinálj meg még valamit otthon, amit idáig nem csináltál (mosogass vagy súrolj fel néha).

Ha tényleg szeretnéd a kutyát akkor nem nagy áldozat, de gondlom te is úgy vagy vele, hogy először bizonyítson valaki, aztán hiszel neki.

Egyébként a kutya tényleg teljesen más jó és rossz értelemben is.

2011. okt. 21. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira akarod akkor mutass felelősség érzetet a degu iránt is. És akkor anyudkád jobban (szerintem :D) értékelné hogy foglalkozol az állatokkal (mondjuk nekem nemvolt degum soha, de ha kb. olyan mint egy törpe hörcsög akkor tisztitsd ki az alomját vagy ilyesmit) ez nagyot emelhet a felelősség tudatodon :D
2011. okt. 21. 22:01
 6/7 Akiteki ***** válasza:
56%

Mikor a degut kaptad, biztosan ő is érdekes volt 3 napig.

Igaza van Anyukádnak, nem kell semmilyen állatot tartanod.

2011. okt. 21. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Igazad van, a kutya teljesen más. A degu elvan a ketrecben, a kutyát naponta kell vinni sétálni, ha esik, ha fúj, ha fagy, ha tűz a nap, mindig.

A degu alatt ki kell cserélni az almot, a kutyát le kell vinni és össze kell szedni a kakit.

A degunál nem baj, ha nem szobatiszta. A kutyánál az.

A degunak nincsenek évenkénti kötelező oltásai. A kutyának vannak.

A deguval nem kell naponta órákat játszani. A kutyával kell.

A gedut nem kell engedelmességre tanítani. A kutyát kell.

Soroljam még? Én a degut is elvenném tőled és odaadnám egy felelős állattartónak. Téged meg egy életre eltiltanálak az állattartástól!

2011. okt. 22. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!