Anyukám mindig piszkál érte! Tehetek valamit?
Nagyon szeretem a kutyáim sokat játszok/tanítom őket és nem vagyok rossz tanuló!De mondja:Miért kutyázol 14 évesen?Menj a barátnőiddel el valahova...
De nem akarok!Csak aki szintén kutyás és nem "plázacica"-.-"
És ez is zavarja!De mondtam én ilyen vagyok fogadjon el így!Erre Pszihológushoz akar járatni!De annyira nem vagyok "kutyamániás"nem teszek rájuk ruhát nem festem őket színesre meg stb.De nagyon imádom őket!CSAK NORMÁLISAK ÍRJANAK!!!
én is ilyen voltam:) 7éves korom óta kutyázok
anyukám sose szólt be ezért,jó mondjuk nekem 3fiú tesóm van.de ne törődj vele inkább örülj neki,hogy normális vagy,ez még később előnyödre fog válni.amúgyis 14évesen sokkal értelmesebb dolog állatokkal foglalkozni,mint h*lye pics.kkal plázázni.
Én is ugyan ez vagyok! Elhagytam a régi, mára plázacicus barátnőimet, lett egy új legjobb barátnőm, akivel együtt kutyázok, és még kutya nélkül is kijárunk néha a városba.
Viszont azért az durva hogy ezért pszihológushoz akar vinni. Mond meg neki, hogy a pszihológus is kinevetné, hogyha elvinne, és fogadja el hogy Te ilyen vagy, ezt szereted, és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!