Anyukám nemrég egy fazék főtt tyúk hátat és lábat adott a kutyáknak, most kell valmire figyelnem, tüneteket keresgélnem?
Nem farhátat, hanem egész hátat... és egy csomó lábat...
Kell aggódnom miattuk? :(
Másrészt nemsokára indultunk volna nagyobb sétára (kb. 4-5 órásra), akkor most ezt is halasszam, vagy elég ha 2 órát kivárok?
Igen, szerencsére felnőtt mindkét kutya. De az sem gond, hogy ezek házi tyúkok, nagyon erős izmokkal, inakkal és csonttal (tudom, utóbbi a problémás)? Nem az a szivacs-csontú bolti fajta... Nem nekünk csinálta anya a húst, úgyhogy nem is főzte olyan sokáig.
Ezeket jóval tovább szoktuk főzni, mint a boltit, mert nem is csirkék ráadásul, hanem kifejlett tyúkok...
Köszönöm a válaszod!
Másodikét és köszönöm!
Remélem, tényleg nem gáz! Farhátat már kaptak, de lábat én soha mertem volna kockáztatni, meg a hátat sem ismerem ilyen szempontból.
Egyébként nagymamám acélos tyúkjai voltak :D ő is eteti velük a kutyáját, de inkább belsőségeketm (mondjuk azt meg nyersen...)
Kicsit túlfélted a kutyákat. Se a hústól,se azinaktól nem lesz semmi bajuk. Farhátat is nyugodtan bármikor adhatsz nekik. A csöves csontoktól lehet elméletileg bajuk,bár rengeteg kutyást ismerek,senkitől se hallottam még,hogy gond lett volna belőle. Nálunk se volt még,pedig kapnak sokszor.
Csirkét/tyúkot egyébkénr akár nyersen is kaphatnának,kutya bajuk se lenne tőle. Csak sertéshúst tilos nyersen adni,azt viszont tényleg rendesen át kell főzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!