Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan vegyem rá anyukámat...

Hogyan vegyem rá anyukámat arra, hogy megengedje a körömfestést?

Figyelt kérdés
12/L anyám teljsen hajthatatlan :S
2011. aug. 7. 19:11
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Én is 14 vagyok, és szintén van műkörmöm, már egy ideje állandóan. :)

Nem értem, mi a gond a körömfestéssel, úristen. xd

Én csak azért nem festettem sose magamnak, mert nagyon ügyetlen vagyok, mindig csúnya, ha magamnak festem ki.

Szerintem nincs mit ezen engedélyt kérni anyukádtól.

2011. aug. 10. 23:39
 22/40 anonim ***** válasza:
29%

haha 13 éves korodtól van műkarmod? viccesen nézhettél ki :)

am a körömfestés az oké

2011. aug. 11. 07:37
 23/40 anonim ***** válasza:
14 éves korom óta van. De azt már fél éve betöltöttem, félévre szerintem már mondható, hogy "egy ideje".:P
2011. aug. 11. 14:09
 24/40 anonim ***** válasza:
47%

tök mind1, hogy 13vagy 14 évesen, akkoris gááz xd

nem hiszem el, h annyira szar a körmöd, hogy nem lehet rajta segíteni

2011. aug. 11. 14:18
 25/40 anonim ***** válasza:
44%

Tudod drága, majd ÉN eltudom dönteni, hogy NEKEM mi a gáz, és mi nem. Nehogymár te mondd meg, hogy gáz-e vagy sem. Ki vagy te babám? Tudod erre felé nem gáz a műköröm, akkor sem, ha 14 éves vagy. Sőőőt akkor sem, ha 13 vagy 12...

Szerintem csak egy kis p.cs vagy, akinek a szülei nem engednek meg semmit, a suliban kiközösítenek, és most teszed itt az agyad.

hát puszpá.

14/L

2011. aug. 12. 12:38
 26/40 anonim válasza:
100%

Az ilyeneket sose értem, h nem engednek sima körömlakkozást.. Nekem kicsi koromba anya festette ki a körmöm ezüst csillogós lakkal, utána több évig semmi nem volt, aztán most pár éve járok el körmömet festetni, vagy magamnak csinálom meg. Nekem csak a feketét meg a sötét, erőteljes színeket nem engedi anya.. szerinte k*rvás, pedig az a divat :(

Amúgy a kérdésre válaszolva, anyukád festi a körmét? Ha igen akkor teljesen felesleges h megtiltsa neked. Ha nem, akkor várj még pár évet, addig átlátszóval vagy halvánnyal próbálkozz, azt hátha megengedi.

14,5/L

2011. aug. 13. 11:49
 27/40 anonim ***** válasza:
28%
nem azér de én 13 vagyok bed beachre járok 4-5 ig ott vagyok a szüleim megbíznak bennem..műkörömöm van festetem a hajam söt még hajhosszabításom is van..és még szüz is vagyok nem is akaom elveszíteni de ez mar duva h 12 éveseknek nem engedik a körömfestést-.- emberek haladjunk mar a korral..
2011. aug. 20. 16:51
 28/40 anonim ***** válasza:
13%

drága 12:38-as, jobban teszel ha bejussolsz, mert csak egy kis p-csa vagy és semmi tapasztalatod még úgyhogy maradjál csöndben, és képzeld nekem megengedték a műkörmöt, bár ehhez neked semmi közöd

tudod mi csak röhögünk errefelé az olyanokon mint te, büszke lehetsz magadra, meg a szókincsedre is

gratulálok :)

2011. aug. 21. 21:02
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
*bekusszolsz
2011. aug. 21. 21:03
 30/40 anonim ***** válasza:

tegnap 21:02 :

Semmi tapasztalatom? Ugyanmár, ne nyávogj drága, fogadni merek, hogy nem hogy idősebb, hanem fiatalabb vagy nálam, úgyhogy te csak ne oszd nekem az észt, hogy nincs semmi tapasztalatom.

Tudod, nálunk meg az olyanokat nevetik ki, mint te.

Büszke lehetek a szókincsemre? Drága, te vagy az, aki nem tudja, hogy a mondat végére PONTOT szokás tenni, és a mondatokat NAGY BETŰVEL kezdjük. MINDIG.

na pussz 14/L

2011. aug. 22. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!