Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Át szeretnék iratkozni egy...

Át szeretnék iratkozni egy másik suliba, mit tegyek, hogy anya megengedje?

Figyelt kérdés
Az iskola ahova járok szánalmas.Sz osztálytársaimat nem szeretem!A "barátnőim" nem vmi jók.Az egyik főnökösködik és megmondja, hogy mit csináljak, a másik pletykás, a harmadik mindenkit kibeszél. :S Mit mondjak anyának hogy átirasson egymásik iskolába?hogy megengedje hogy átmehessek?mitmondjak neki?
2009. máj. 26. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy iskolavaltas nem jar tul nagy gondokkal, ugyhogy ha ezt, amit most leirtal, neki is elmondod, biztos nem lesz ellenere.
2009. máj. 26. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hány éves vagy? Ált suliba vagy középsuliba jársz?

Én középsuliban váltottam, nekem könnyen belementek. Lehet, ha csak általánosba járok nem engedték volna ilyen könnyen.

Én kész tények elé állítottam őket. Felhívtam az iskolát, amit kinéztem, beszéltem az igazgatóval (elé nehéz volt a titkárnőjén keresztül elérni), és elmondta, hogy milyen tárgyakból kell különbözeti vizsgát tenni, így már előre tudtam, hogy meg tudom-e csinálni. És aztán odaálltam a szüleim elé, és megmondtam, hogy valószínű rossz iskolát választottam, nem szeretek ide járni, ráadásul az ofő is utál, és elmondtam hova szeretnék menni. Talán még örültek is ennek, mert egy nívósabb sulit néztem ki magamnak.

Lehet ma már nem megy ilyen könnyen, de tíz éve nálam így volt!

Sok sikert!

2009. máj. 26. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
szerintem is járj utána,nézd ki a sulit és legyen jó indokod,hogy miért oda - a legjobb,ha tényleg jobb hírnevű,erősebb sulit választasz. Mondd el,hogy nem érzed jól magad,így tanulni sem tudsz,nem szeretsz iskolába járni stb. biztosan meg fogják érteni. de azért vedd számításba,hogy más suliban is lehetnek ilyen emberek,mint most,ott sem biztosabb a jó osztályközösség :(
2009. máj. 26. 14:25
 4/6 anonim válasza:
67%
szia én 6.os vok és idén váltottam mee 5.be már non kurv@k lettek az oszt társaim na de a lényeg h mond meg neki az igazat kicsit győzködöd h télleg szeretnéd és ennyi
2009. máj. 26. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
én 2009 szeptemberébe váltottam középsulit,nekem nem volt könnyű,mert apám örökké ezzel jött."Amit elkezdtél azt fejezd is be..."aztán anyum átiratott. =)
2010. jan. 18. 15:08
 6/6 anonim válasza:
én váltottam sulit hetedikben és meg kell mondhjam sokkal jobb volt:) beszéld meg anyukáddal!
2010. júl. 16. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!