Mit tegyek, hogy anya megengedje a törpemalacot?
Karácsonyra ezt szeretném tőle és a nevelőapámtól kapni,de azt mondja,hogy nem jöhet több állat a házba(egy kistestű kutyánk és egy perzsacicánk van).
Meg hogy a kutyánkkal sem foglalkozom,Ő viszi mindig sétálni,Ő viszi kozmetikushoz,Ő eteti....Erről nem én tehetek,sokat kell tanulnom,utána pedig már fáradt vagyok,de mindig játszok a kutyánkkal és engem nem hagy aludni éjszaka,nem őt(velem alszik a kutyus).
De egy malac olyan cuki lenne,a kutyánknak is lenne játszótársa(a cicánk nem annyira játékos,inkább alszik egész nap).
Hogy beszéljem rá?
14L
Nem értem, miért kell még egy állat, hogyha ami van, azt sem gondozod? Igaza van anyukádnak, hogy nem engedi, neki lenne csak több munkája még azzal is. Gondolod, hogy ő nem fáradt?
Majd ha felnősz, keresel és külön laksz, annyi állatot tarthatsz, amennyit csak akarsz. Igaz, azokat neked kell majd gondozni is...
"Meg hogy a kutyánkkal sem foglalkozom,Ő viszi mindig sétálni,Ő viszi kozmetikushoz,Ő eteti....Erről nem én tehetek,sokat kell tanulnom,utána pedig már fáradt vagyok"
Anyukád meg dolgozik, háztartást vezet és még emellett is van ideje ezt megtenni, pedig ő is elfárad. Szégyelld magad.
Figyu, ennek a törpemalac dumának ne dőlj be. Mert a malacok csak addig törpék, amíg kicsik, azután lazán megnőnek 200 kilós hízóvá, azt meg ugye nem szeretnétek lakásba.
És igaza van anyudnak sajnos, nem tudsz felelősséggel egy állatot sem gondozni, minek vegyen magának egy újabbat, amikor ő nem is akarja.
Legyél megértőbb és inkább tanulj ettől sokkal többet.
Én ezt sosem értettem.
Felnőtt nő vagyok, soha nem tagadnék meg egy állatot, főleg ha azért el is fér a házban.
Csodálatos dolog állatokkal felnőni. Én tudom, mert nekem meg volt engedve, minden gyerek bőgött, amikor hazament tőlem, mert nekik nem engedték.
A törpemalac kutyaméretűre nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!