Mit tegyek, hogy anya megengedje a törpemalacot?
Karácsonyra ezt szeretném tőle és a nevelőapámtól kapni,de azt mondja,hogy nem jöhet több állat a házba(egy kistestű kutyánk és egy perzsacicánk van).
Meg hogy a kutyánkkal sem foglalkozom,Ő viszi mindig sétálni,Ő viszi kozmetikushoz,Ő eteti....Erről nem én tehetek,sokat kell tanulnom,utána pedig már fáradt vagyok,de mindig játszok a kutyánkkal és engem nem hagy aludni éjszaka,nem őt(velem alszik a kutyus).
De egy malac olyan cuki lenne,a kutyánknak is lenne játszótársa(a cicánk nem annyira játékos,inkább alszik egész nap).
Hogy beszéljem rá?
14L
"Ő biztosan olyan környezetben él,ahol ez az elfogadott...mást nem nagyon tudok elképzelni."
Igy gondolom en is.
"Változatlanul azt gondolom, hogy az anyja nyakába varrni egy disznót nem szép dolog"
Hát a "nem szép dolog" es annak a szónak a jelentése messzebb van egymastol mint Makó Jeruzsálemtől... Ez egy vélemény, az meg egy olyan jelentésű szitokszó, amit se 14 evesre, se 44 evesre nem hasznalhat senki semmilyen jogon, még akkor se, ha egy prostituált volna, aki megkárosított téged. Tudod: "ertelmes ember nem szemetel, a többinek meg tilos"....
75%.os !
1. Nem vagyok se elkényeztetett,se nyafka.
2.Mégis mit kellett volna írnom a kérdéshez?
Talán ezt:"Ja,amúgy anya nem csinál nagyon itthon
semmit,szóval lenne ideje a malacra."
Szerintem ez nem olyan fontos infó,amit megkéne osztanom.
3.Ez nem disznó,hanem malac !
A disznó az koszos,büdös és nagy.
Ugyan erkölcscsősz, hidd el én kakkantok a véleményedre magasról (ráadásul szerintem a ribizli nem csúnya szó), ahogy a a kérdező is tojik rá, de üsd csak a dobokat tovább, valakinek a szemében bizonyára hatalmas leszel ezáltal :)
És kérlek, hogy máskor a kérdésre válaszolj, mert én is kimoderáltatlak
kedves kérdező! néhány váloszólónak télleg igaza van... h előbb mutasd meg anyudnak (kb 1 évig)hogy tudsz rendesen gondozni állatot... ha még 1 év múlva is annyira odavagy a törpemalacért fogadni merek h gondolkozik rajta mert bemutattad neki h komolyen gondolod és nem csak egy bekattanásod ami 3 hónapmúlva elmúlik és akkor már a minimajom kell...
én 2 évig ettetem a kutyánkat sétáltattam... és utána végre kaptam 2 tengerimalacot...:)
őket is már 6 éve gondozom... most höri és akvárium mániám van... de mivel 17 vagyok.. mondta anyumh ha jól bírom a tanulást eleget alszom .... akkkor lehetnek állataim... de nekem náluk több bizti nem kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!