Mit tegyek hogy anya megengedje hogy leborotváljam?
Figyelt kérdés
nem merek strandra sem járni mert alul kilóg a szőröm,anya azt mondja túl fiatal vagyok még ehhez,hogy tudnám rábeszélni?13l2010. jan. 15. 12:01
1/21 anonim válasza:
Hülye ha nem engedi. Zárkózz be fürdőszobába borotváld le. Visszanöveszteni nem tudja úgyse... :D xD
2/21 anonim válasza:
Szia.Szerintem nem kell megmondanod neki.Talán megnézi vagy mi?
3/21 anonim válasza:
ez nem attól függ, hogy milyen fiatal vagy. alkati kérdés. és ha nő, hát akkor valamivel nyírni kell :)
4/21 anonim válasza:
Egyszerűen csak borotváld le. Csak nem azt nézegeti mindig hogy megvan-e még a szőr, remélem. Ez szerintem nem tartozik azok közé a szélsőséges testi módosítások közé amit korhoz, érettséghez kellene kötni, az csak szőr. Ha nem érzed magad jól így a bőrödben akkor ess neki.
5/21 A kérdező kommentje:
nem nézi de úgy is látja pl ha átöltözöm.
2010. jan. 15. 12:07
6/21 anonim válasza:
Miért előtte öltözködsz? Már 13 éves vagy, nem kisgyerek.
7/21 anonim válasza:
Borotváld le, úgyse látja. Ha borotvát sem ad, vegyél. Ha észre is veszi (bár szerintem nem előtte kéne öltözködnöd), mit csinálna? Visszaragasztja? Ugyan már. Majd beletörődik. Borotválva higiénikusabb is ráadásul.
8/21 anonim válasza:
nem akarom bántani Anyukádat, de nagyon régimódi, ha nem engedi meg. vagy csak abban a hitben él, hogy te még kislány vagy. pedig már nem :)
9/21 anonim válasza:
Nem kell az egészet leborotválni ennyi idősen, ebben igaza van anyukádnak. Abban viszont nincs, hogy egyáltalán nem kell. Nem a 70-es években élünk, amikor a kilógó szőr volt szexi. Mondd meg anyukádnak, hogy csak annyit szeretnél leborotválni, amennyi kilóg. Így sokkal kevésbé fognak megbámulni (mert tudjuk, hogy milyenek az emberek). Nem tudom, hogy anyukádnál mi a szokás, de nyugodtan mondd meg neki, hogy ő sem megy úgy a strandra, hogy kilóg a szőre.
10/21 anonim válasza:
Nincs strandszezon, majd ráérsz nyáron:) Ha észreveszi meg kapsz egy ejnyebejnyét, vagy h hülye vagy kislányom:)
Egyébkémt én 24 vagyok és énis átöltözöm anyám előtt, mi ehhez szoktunk hozzá, az lenne a fura ha elkezdenék szégyenlősködni, de nem vagyok az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!