Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan vegyem rá anyukámat...

Hogyan vegyem rá anyukámat arra, hogy megengedje a körömfestést?

Figyelt kérdés
12/L anyám teljsen hajthatatlan :S
2011. aug. 7. 19:11
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
74%

Én oviban is kiszíneztem filctollal a körmeimet, sőt most is szinte minden héten más színű, iskolaidőben is, mert nem szólnak érte. Hülyeség, hogy 12 évesen nem festheted ki.

13/L

2011. aug. 7. 21:09
 12/40 anonim ***** válasza:
88%

ÚRISTEN!!! mivan abban ha kifesti a körmét?kislány méghozzá?! hol éltek ti?! ókorszak???!!!...-.-" anyud se éppen egy modern ember... egy halvány rózsaszín,vagy kék vagy világosabb,visszafogottabb színnel semmi baj...de sztem tényleg nem rosszból,12évesen pl:egy fekete vagy piros körömlakk sok lenne...:))) ülj le vele,és próbáld megbeszélni vele...nyár van,miért ne?!:)

23/L

2011. aug. 7. 22:22
 13/40 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon jól teszi, ha nem engedi!
2011. aug. 8. 06:49
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
mondja már meg nekem valaki h mi abban a rossz ha egy 12 éves lány a nyári szünetben ki szeretné lakkozni a körmét? oké, hogy még kislány, de azért már nem a kőkorszakban élünk
2011. aug. 8. 09:09
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Tudjátok, a sok bolond azt hiszi, ha kifesti a körmét valaki, akkor már megy is megdugatni magát. Elég szégyen, ha ennyire el vannak telve az ő gyerekkoruktól. Szánalmas :D

Képzeljétek, nekem még 2.-os koromban is ki volt festve a körmöm. Világoskékre, világosbarnára, csillogóssal, barackszínűvel. Csak nyáriszünetben. És ? Mi lett belőlem ? Elárulom, neem fogsz megtalálni a sarkon, nem lettem kiégett.

Nem kéne mindent túlreagálni. Ha valakinek a szülei gyengék, nem tudták megnevelni a gyereküket, akkor körömfestéssel vagy anélkül, úgyis "elku.rvul"-hogy a ti szavaitokkal éljek. Ha meg normális nevelést kapott, a gyerek is viszonylag normális, akkor festheti agyba-főbe, még a fülét is, akkor sem olyan. Értitek ?

Kérdező, nyugodtan fesd ki. Mondjuk ne bordóra, meg élénk pirosra, hanem gyöngyházfényűvel monjduk. Mutasd meg anyudnak, hogy jól áll.

2011. aug. 8. 10:28
 16/40 Lilith1994 válasza:
74%
Én meg sem kérdeztem...mondjuk csa apám szolt érte,....asszem először feketére festettem...:P
2011. aug. 8. 17:12
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Megsúgok valamit:

Itt ülök, szakadt ici-pici farmersortban, Guns'n'Roses-os pólóban cseresznyepiros körmökkel, kihúzott szemmel és még nem volt fiúm, szűz vagyok, jól tanulok és tisztelettudó az idősebbekkel. Nem a külsőn múlik.

13/L

2011. aug. 9. 06:53
 18/40 anonim ***** válasza:
53%
szerintem egy francia rózsaszín nem árt,hisz alig látszik,a gyerek meg ürül,hogy ki van feste a körme.Erősebb színt meg semmiképp nem engednék én sem .ugyhogy esetleg enyhe rozsaszínnel próbálkozz
2011. aug. 9. 11:03
 19/40 anonim válasza:
52%
Nekem már 14 évesen műkörmöm van...
2011. aug. 9. 17:28
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Csapjatok egy csajos napot!Kérdezd meg tőle,hogy :"Mi lenne a ha kifestenénk a körmünket??Az szuper lenne!"Akkor hátha megengedi,hogy időnként kifesd a körmödet. :)
2011. aug. 9. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!