Hogyan vegyem rá anyukámat arra, hogy megengedje a körömfestést?
Én oviban is kiszíneztem filctollal a körmeimet, sőt most is szinte minden héten más színű, iskolaidőben is, mert nem szólnak érte. Hülyeség, hogy 12 évesen nem festheted ki.
13/L
ÚRISTEN!!! mivan abban ha kifesti a körmét?kislány méghozzá?! hol éltek ti?! ókorszak???!!!...-.-" anyud se éppen egy modern ember... egy halvány rózsaszín,vagy kék vagy világosabb,visszafogottabb színnel semmi baj...de sztem tényleg nem rosszból,12évesen pl:egy fekete vagy piros körömlakk sok lenne...:))) ülj le vele,és próbáld megbeszélni vele...nyár van,miért ne?!:)
23/L
Tudjátok, a sok bolond azt hiszi, ha kifesti a körmét valaki, akkor már megy is megdugatni magát. Elég szégyen, ha ennyire el vannak telve az ő gyerekkoruktól. Szánalmas :D
Képzeljétek, nekem még 2.-os koromban is ki volt festve a körmöm. Világoskékre, világosbarnára, csillogóssal, barackszínűvel. Csak nyáriszünetben. És ? Mi lett belőlem ? Elárulom, neem fogsz megtalálni a sarkon, nem lettem kiégett.
Nem kéne mindent túlreagálni. Ha valakinek a szülei gyengék, nem tudták megnevelni a gyereküket, akkor körömfestéssel vagy anélkül, úgyis "elku.rvul"-hogy a ti szavaitokkal éljek. Ha meg normális nevelést kapott, a gyerek is viszonylag normális, akkor festheti agyba-főbe, még a fülét is, akkor sem olyan. Értitek ?
Kérdező, nyugodtan fesd ki. Mondjuk ne bordóra, meg élénk pirosra, hanem gyöngyházfényűvel monjduk. Mutasd meg anyudnak, hogy jól áll.
Megsúgok valamit:
Itt ülök, szakadt ici-pici farmersortban, Guns'n'Roses-os pólóban cseresznyepiros körmökkel, kihúzott szemmel és még nem volt fiúm, szűz vagyok, jól tanulok és tisztelettudó az idősebbekkel. Nem a külsőn múlik.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!