Kamasz lányok! Mit tennétek ha most teherbe esnétek?

13:13, pontosan. Ez a következménye. Nem azt mondom hogy ne szexelj amíg nem akarsz gyereket, csak gondolj erre is.
12:59, ki lehet bírni a szülés fájdalmait. Csak ennyi.

Csak tudjátok, nem mindenki saját akaratából esik teherbe. A nemi erőszak kifejezést biztos nem hallottátok. Nem kell azt hinni, hogy mindneki, aki 13-14-15-16 évesen megy abortuszra az azért, mert berúgva lefeküdt valakivel...
16 évesen azért annyira már nem gyerek az illető. Rengetegen vesztették el a szüzességüket ebben a korban. És lehet, hogy védekeztek, lehet, hogy vettek be 72 órás tabit, mégiscsak megmaradt a gyerek. Remek példa rá a családi kapcsolatok témában az egyik kérdés...
Ennyi erővel senki ne szexeljen addig, amíg össze nem házasodott, nincs kocsija, saját háza hitelek nélkül, jól jövedelmező állása, csak mert jönne a gyerek...

Én vagyok, aki írta, hogy megtartotta.
Megértem mindkét tábort, de a felháborodott kis 13 éves kissé kiverte a biztosítékot nálam.
A szex bezzeg nem fájt, ugye?
Egyébként az okod amúgy sem jó, a fájdalomtűrést nem a kor határozza meg. Még nem töltöttem be a 15-öt, mikor a fiam született, 6 óra alatt, villám gyorsan, fájdalomcsillapító nélkül, és bár igazából nem kellett volna olyan nagyon sok, hogy ott maradjak, vagy legalább a méhem (komplikáció), de életem legszebb élménye, ha nem lenne anyagi oldala is a gyerekvállalásnak, már aznap szívesen szültem volna a következőt.
És igen, aki ennyi idősen nemi életet él, mert elég érett, attól elvárom, hogy feleljen a következményeiért is!
19 éves anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!