Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok! Mit tennétek...

Kamasz lányok! Mit tennétek ha most teherbe esnétek?

Figyelt kérdés
Elsősorban 13-14-15-16 éves lányok véleménye érdekelne. A körülmények nem számítanak,ez csak elméleti kérdés a lényeg hogy most hirtelen terhesek lennétek. Én nem tudom elképzelni mit kezdenék egy gyerekkel nagyon durva lenne.:S
2011. júl. 15. 21:44
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
10%
Miért, te elvárod, hogy 13 évesen viseljem el a szülési fájdalmakat, vajúdjak, mikor még egy felnőtt is alig viseli el az ilyesmit? Sőt, még b*sszam is el a saját életemet a gyerekemével és a szüleimével együtt? Amúgy nem, én sem támogatom az abortuszt, sőt... de ilyen helyzetben azért megérthető, szerintem.
2011. júl. 19. 12:59
 32/42 anonim ***** válasza:
82%
utolsó igenis viselje el 13 évesen ha annyira nagy volt hogy szexeljen
2011. júl. 19. 13:13
 33/42 anonim ***** válasza:
77%

13:13, pontosan. Ez a következménye. Nem azt mondom hogy ne szexelj amíg nem akarsz gyereket, csak gondolj erre is.

12:59, ki lehet bírni a szülés fájdalmait. Csak ennyi.

2011. júl. 19. 17:30
 34/42 anonim ***** válasza:
46%
02:34-essel maximálisan egyetértek! fejedet vernéd a falba 30évesen meddőn, h miért nem tartottad meg/adtad örökbe/nevelték fel a szüleid mint a kis tesódat.
2011. júl. 20. 21:27
 35/42 anonim ***** válasza:
95%
elvetetném.így ezt mondom.de akkor nem biztos,hogy képes lennék rá,úgy más lenne a helyzet.de nem akarom átélni,majd csak 10 év múlva.x.16/L
2011. júl. 20. 22:07
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Csak tudjátok, nem mindenki saját akaratából esik teherbe. A nemi erőszak kifejezést biztos nem hallottátok. Nem kell azt hinni, hogy mindneki, aki 13-14-15-16 évesen megy abortuszra az azért, mert berúgva lefeküdt valakivel...

16 évesen azért annyira már nem gyerek az illető. Rengetegen vesztették el a szüzességüket ebben a korban. És lehet, hogy védekeztek, lehet, hogy vettek be 72 órás tabit, mégiscsak megmaradt a gyerek. Remek példa rá a családi kapcsolatok témában az egyik kérdés...

Ennyi erővel senki ne szexeljen addig, amíg össze nem házasodott, nincs kocsija, saját háza hitelek nélkül, jól jövedelmező állása, csak mert jönne a gyerek...

2011. júl. 20. 22:22
 37/42 anonim ***** válasza:
13:13, és ha mondjuk nemi erőszak áldozata lett?
2011. júl. 21. 00:09
 38/42 anonim ***** válasza:
22:22, látom megelőztél.:D
2011. júl. 21. 00:11
 39/42 anonim ***** válasza:
Bocs, ott van a leírásban: "A körülmények nem számítanak, ez csak elméleti kérdés".
2011. júl. 21. 00:58
 40/42 anonim ***** válasza:
90%

Én vagyok, aki írta, hogy megtartotta.

Megértem mindkét tábort, de a felháborodott kis 13 éves kissé kiverte a biztosítékot nálam.

A szex bezzeg nem fájt, ugye?

Egyébként az okod amúgy sem jó, a fájdalomtűrést nem a kor határozza meg. Még nem töltöttem be a 15-öt, mikor a fiam született, 6 óra alatt, villám gyorsan, fájdalomcsillapító nélkül, és bár igazából nem kellett volna olyan nagyon sok, hogy ott maradjak, vagy legalább a méhem (komplikáció), de életem legszebb élménye, ha nem lenne anyagi oldala is a gyerekvállalásnak, már aznap szívesen szültem volna a következőt.

És igen, aki ennyi idősen nemi életet él, mert elég érett, attól elvárom, hogy feleljen a következményeiért is!

19 éves anya

2011. júl. 21. 07:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!