Jövő hétfőn megyek Hsg-re. Kinek milyen élményei vannak róla? Nagyon fájdalmas? Utána sikerült teherbe esnetek?
Nem akarlak elkeseríteni, de elég kellemetlen. Nekem a nőgyógyászaton felhelyezték a katétert, és elkezdték tágítani, aztán onnan még át kellett sétálnom a radiológiára, levetkőztem, beálltam a gépbe, és éreztem, hogy egyre jobban szédülök, aztán elájultam. Mikor magamhoz tértem, csak akkor kezdték a vizsgálatot, ami nekem nagyon fájt, pedig elég jól bírom a fájdalmat. Sajna mindkét petevezetékem el volt záródva. De megérte! 1 hónapon belül születik a lombik babám! :)
Barátnőmnek pár hónapja csinálták a hsg-t, az egyik vezetője teljesen átjárható volt, a másikat pedig át tudták fújni, viszont ő is ugyanígy elájult a vizsgálat előtt, mint én...
Szia!
Nekem februárban volt. Nem volt kellemes, de akinek nincs elzáródva, annak nem fáj annyira. Nekem az egyiket akkor nyitották meg, le van szükülve, de átjárható már. A másik ok. Nekem sem sikerült utána teherbe esnem, de ha valakinek el vannak záródva, onnan gyors a megoldás. Ismerösömnek a következö hónapban lett egy szép nagy fia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!