Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok! Mit tennétek...

Kamasz lányok! Mit tennétek ha most teherbe esnétek?

Figyelt kérdés
Elsősorban 13-14-15-16 éves lányok véleménye érdekelne. A körülmények nem számítanak,ez csak elméleti kérdés a lényeg hogy most hirtelen terhesek lennétek. Én nem tudom elképzelni mit kezdenék egy gyerekkel nagyon durva lenne.:S
2011. júl. 15. 21:44
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Valószínűleg megszülném, és a szüleim segítenének gondozásban. Egyke vagyok, szüleimet ahogy ismerem őket tuti támogatnának (anyagilag és segítséggel is), nyugdíj közelében vannak, meg én is szeretem a gyerekeket. Ezenkívül, az egész családom és én is vallásosak vagyunk, szóval egyikünk se támogatna az abortuszt - egy ilyen helyzetben, amikor megoldható máshogy is.

Annak ellenére, hogy megtartanám, nem lennék boldog, ha most teherbe esnék, sőt. Gyereket inkább 10 év múlva, addig még sokat kell tanulnom, hogy az lehessek, ami akarok. Szóval vagy az álmomról mondanék le, vagy nem lennék sokat a gyerekemmel, egyik se túl jó.

Mondjuk egyelőre teljesen lehetetlen, hogy teherbe essek (nem élek még nemi életet), szóval tőlem ez most elég elméleti.

16/L

2011. júl. 17. 02:10
 22/42 anonim ***** válasza:

Barátokkal néhányszor felvetettük már ezt a kérdést. Hát húha. 1000%, hogy nem tartanám meg. Az lenne a lehető legrosszabb döntésem. Először is mert felelőtlen és sz@r anya lennék, plusz kikészülnék, és szegény babának se tudnám megadni azt, amire feltétlenül szüksége volna. Én úgy vagyok vele, hogy egy gyereknek, főleg meg egy babának mindene meglegyen ami fontos. És ez egy jó anyával kezdődik. Nálam már itt borulna a dominó.

A megoldásom árvaház vagy abortusz lenne.

2011. júl. 17. 06:20
 23/42 anonim ***** válasza:
hát nincs rá sok esély, hogy mostanában teherbe essek, de ha mégis megijednék, és nem mernék szólni senkinek. tényleg nem tudnák mit tenni...
2011. júl. 17. 10:47
 24/42 anonim ***** válasza:

ekkora rib@nc nem vagyok :|

maszti itthon és kész. fiúm se volt még...

2011. júl. 17. 15:25
 25/42 anonim ***** válasza:
76%

Alapból az a probléma,hogy 12-16 évesek szexelnek, amikor még sehogy sem érettek,nem elég felelősségteljesek, lehet a védekezésről sem tudnak semmit,de ők felnőttnek érzik magukat,tudni kell minden szeretkezésnél ott van az 1-2 % a teherbeesésre,ráadásul iszonyú hiba eldobni az első szex élményét mert ilyen fiatalon már dugni akar a tinik nagyrésze

először 15 évesen volt barátom szájra puszi és kézfogás volt,semmi több, majd 17,18,19 évesen is volt,de nem éreztem,hogy itt az ideje a szexhez,18 évesen pettingeltem először,és 19 évesen veszítettem el egy csodálatos fiúval a szüzességem, a mai napig együtt vagyunk,leszögezem mindig védekeztünk sohasem szakadt ki,mégis teherbe estem 21 évesen,megtartottuk,és most egy csodálatos fiunk van, de azért lássuk be 21 évesen azért már felnőtt az ember,tapasztaltabb,felelősségteljesebb,így teljesen más,ezért is örülök,hogy nem érdekelt a szex 13-16 évesen

2011. júl. 17. 17:43
 26/42 anonim ***** válasza:
91%

Megtartottam.

De a körülmények is nagyon befolyásolóak, ha a szüleimre (és nem a fiam apukájára) kellett volna támaszkodnom, akkor valószínűleg örökbe adtam volna.

Örülök, hogy így alakult, imádom a fiamat, aki már 4 éves.

19/N

2011. júl. 17. 17:48
 27/42 anonim ***** válasza:

Hűűű. Hát, én még egy kézfogásig sem jutottam fiúval soha (ne cikizzetek) szóval elég valószínűtlennek tartom, hogy ilyen problémám lenne a közeljövőben.

Nos, belegondolva, hogy mi lenne ha mégis... hűűű, nehéz kérdés. Hát elvetetni... bűntudatom lenne miatta. Viszont megtartani meg túl nagy felelősség lenne. Hát, nem tudom mit válaszoljak.

15l

2011. júl. 17. 23:28
 28/42 anonim ***** válasza:
Hűha... 13 évesen nem érdekelnek a pasik (mármint fiú haverjaim vannak, de nem szoktam pasizni, még csak nem is izgat a téma), és az sem valószínű, hogy valaki csak úgy megerőszakol az utcán, mivel sötétedés után nem megyek ki és kihalt utakon sem szoktam sétálgatni, úgyhogy szerencsére nem kell ilyesmin agyalnom. Maradjunk az elméleti szintnél. Ha teherbe esnék, valószínűleg abortusz lenne a vége, hiszen még én is gyerek vagyok, ráadásul túl kicsi egy másik gyerek kihordásához. Viszont 16-17 évesen szerintem megszülném a gyereket, bár azt nem tudom, hogy megtartanám-e vagy örökbe adnám. Nehéz kérdés ez.
2011. júl. 17. 23:31
 29/42 anonim ***** válasza:
90%
16 éves vagyok. Semmiképp se vetetném el, mert az már egy élő ember bennem ha egyszer megfogant... A családom biztos mögöttem állna (már kérdeztem a szüleim erről, bár csak nincs semmi esély rá). Tudom, hogy nagyon nehéz lenne, de kihordanám, aztán talán örökbe adnám. Van az ismeretségi körömben egy meddő házaspár, akik örökbefogadták a kisfiukat, és azóta is áldják érte az akkor 13 éves édesanyját, amiért nem vetette el. Pedig a kisfiú enyhén értelmi fogyatékos, nekik mégis az egész életüket megváltoztatta :)
2011. júl. 19. 02:27
 30/42 anonim ***** válasza:
90%

Előző vagyok. Annyira szomorúnak tartom hogy ennyien elvetetnék.. Lehet én is másképp gondolkonék ha élesbe jönne a helyzet, de.. Borzasztónak tartom az abortuszt.

Tudjátok, hogy meddőséget is okozhat? Tehát elveteted 13-16 évesen a SAJÁT gyermekedet, majd mikor 25-30 körül szeretnétek gyereket vállalni a pároddal, kiderül, hogy meddő lettél. És ha az összes többi 'tinimami' is így gondolkozott mint te, még az örökbefogadásra sincs lehetőséged.. :(

2011. júl. 19. 02:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!