Kamasz lányok! Mit tennétek ha most teherbe esnétek?
Hát az biztos, hogy még nem szeretnék teherbe esni, de még nem is élek nemi életet, de majd ha sor kerül rá, akkor is védekezni fogok/fogunk.
Ha meg becsúszna akkor nem tudom mit csinálnék. Szerintem nem tudnám elvetetni..Hiába fiatal vagyok, tönkreteszi az életem, stbstb...Megszülném, 1 évig vele lennék, aztán visszamennék suliba. Vagy lehet egyáltalán nem lennék vele, hanem miután megszültem rögtön mennék suliba, és a szüleimre bíznám leginkább a babát, főleg anyukámra.
14/L
Igaz már 18 vagyok, de fiatalabb koromban is így gondolkodtam.
Elsősorban teljességgel "lehetetlen" h terhes legyek, mert tablettát szedek, de mivel félős vagyok ilyen téren, a partneremnél is elvárás, hogy óvszert használjon.
Amennyiben ezek ellenére is besikerül, mindenképp, gondolkodás nélkül elvetetném.
Most lehet ítélkezni, de nem szeretném elrontani a saját, és a családom életét azzal, hogy ilyen fiatalon, fix párkapcsolat, pénzügyi háttér nélkül egy gyereket pottyantok az ölükbe. Plusz hiszem azt, hogy egy kisbabának az anyja mellett a helye, de én tanulni szeretnék, és élni az életem egy darabig. :)
18/N
Ugyan már nem vagyok tini, de volt pár parahelyzetem nem is oly messzi tinikoromban. Élénken él bennem, amikor 14 évesen aggódtam a terhességi teszt felett, amíg meg nem bizonyosodtam róla, hogy az eredmény negatív. Azért átfuttattam az agyamon párszor, mi lenne ha pozitívat mutatna, s azt kell mondjam, akkoriban egyértelmű volt az abortusz számomra. Fel sem merült bennem, hogy megtarthatnám. És még csak nem is szerepelt a gondolataim közt hogy ez bűn. Két dolog érdekelt: ne legyen baba és ne tudják meg a szüleim.
16 évesen ez már nem volt annyira egyértelmű, de még mindig az abortusz tűnt racionális döntésnek. Az volt az a kor, amikor a környezetem reakcióitól függött volna a döntésem. Szerencsére a teszt ekkor is negatív lett.
18 évesen már egész biztosan megtartottam volna, méghozzá boldogan, csak az búsított volna, hogy sem a szüleimről sem az apáról nem tételeztem volna fel maximális támogatást.
Végül 20 évesen csak pozitív lett az a teszt. Imádom a lányom. Happy end. És a mai fejemmel borzasztóan bánnám, ha tizenévesen teherbe estem volna, és abortusszal oldottam volna meg a helyzetet.
23N
100%, hogy megtartanám.
Tudom, hogy a szüleim is segítenének ebben, én meg meghálálnám nekik, ha öregek, nyugdíjasok lesznek...
Amúgy én el tudom képzelni magamat, ahogy 16 évesen babázgatok, nevelek egy csöppséget.. :) De azért védekezek.
16/L
én mindig védekezek! volt már kétszer olyan eset h megszakításos védekezés volt, de soha többet, mert aggódva néztem a teszt eredményét h most negatív vagy pozitív:S de ha véletlenül becsúszna, és adott lenne olyan körülmény h én feltudjam nevelni a babát, nem vetetném el!
15/L
elvetetném.
se testileg,se lelkileg nem vagyok kész a gyereknevelésre.mondjuk a szexhez is éretlen vagyok,így nem fordulhat még elő,hogy terhes legyek,de itt most nem ez volt a kérdés.a lényeg,hogy tuti elvetetném
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!