Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok! Mit tennétek...

Kamasz lányok! Mit tennétek ha most teherbe esnétek?

Figyelt kérdés
Elsősorban 13-14-15-16 éves lányok véleménye érdekelne. A körülmények nem számítanak,ez csak elméleti kérdés a lényeg hogy most hirtelen terhesek lennétek. Én nem tudom elképzelni mit kezdenék egy gyerekkel nagyon durva lenne.:S
2011. júl. 15. 21:44
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
100%
Elvetetném. Tudom hogy ez nem szép dolog, de nem akarnám tönkretenni az életemet, szégyelnék is nagy hassal járni, meg a kicsinek se tudnék biztositani semmit.
2011. júl. 16. 00:18
 12/42 anonim ***** válasza:
0%

Hát az biztos, hogy még nem szeretnék teherbe esni, de még nem is élek nemi életet, de majd ha sor kerül rá, akkor is védekezni fogok/fogunk.

Ha meg becsúszna akkor nem tudom mit csinálnék. Szerintem nem tudnám elvetetni..Hiába fiatal vagyok, tönkreteszi az életem, stbstb...Megszülném, 1 évig vele lennék, aztán visszamennék suliba. Vagy lehet egyáltalán nem lennék vele, hanem miután megszültem rögtön mennék suliba, és a szüleimre bíznám leginkább a babát, főleg anyukámra.

14/L

2011. júl. 16. 00:32
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Igaz már 18 vagyok, de fiatalabb koromban is így gondolkodtam.

Elsősorban teljességgel "lehetetlen" h terhes legyek, mert tablettát szedek, de mivel félős vagyok ilyen téren, a partneremnél is elvárás, hogy óvszert használjon.

Amennyiben ezek ellenére is besikerül, mindenképp, gondolkodás nélkül elvetetném.

Most lehet ítélkezni, de nem szeretném elrontani a saját, és a családom életét azzal, hogy ilyen fiatalon, fix párkapcsolat, pénzügyi háttér nélkül egy gyereket pottyantok az ölükbe. Plusz hiszem azt, hogy egy kisbabának az anyja mellett a helye, de én tanulni szeretnék, és élni az életem egy darabig. :)

18/N

2011. júl. 16. 05:10
 14/42 anonim ***** válasza:
95%

Ugyan már nem vagyok tini, de volt pár parahelyzetem nem is oly messzi tinikoromban. Élénken él bennem, amikor 14 évesen aggódtam a terhességi teszt felett, amíg meg nem bizonyosodtam róla, hogy az eredmény negatív. Azért átfuttattam az agyamon párszor, mi lenne ha pozitívat mutatna, s azt kell mondjam, akkoriban egyértelmű volt az abortusz számomra. Fel sem merült bennem, hogy megtarthatnám. És még csak nem is szerepelt a gondolataim közt hogy ez bűn. Két dolog érdekelt: ne legyen baba és ne tudják meg a szüleim.

16 évesen ez már nem volt annyira egyértelmű, de még mindig az abortusz tűnt racionális döntésnek. Az volt az a kor, amikor a környezetem reakcióitól függött volna a döntésem. Szerencsére a teszt ekkor is negatív lett.

18 évesen már egész biztosan megtartottam volna, méghozzá boldogan, csak az búsított volna, hogy sem a szüleimről sem az apáról nem tételeztem volna fel maximális támogatást.

Végül 20 évesen csak pozitív lett az a teszt. Imádom a lányom. Happy end. És a mai fejemmel borzasztóan bánnám, ha tizenévesen teherbe estem volna, és abortusszal oldottam volna meg a helyzetet.

23N

2011. júl. 16. 08:49
 15/42 anonim ***** válasza:

100%, hogy megtartanám.

Tudom, hogy a szüleim is segítenének ebben, én meg meghálálnám nekik, ha öregek, nyugdíjasok lesznek...

Amúgy én el tudom képzelni magamat, ahogy 16 évesen babázgatok, nevelek egy csöppséget.. :) De azért védekezek.

16/L

2011. júl. 16. 11:24
 16/42 anonim ***** válasza:
elvetetnem, mert tudom hogy meg nem vagyok eleg erett hozza hogy felneveljek egy gyereket, es azt sem aakrom hogy masok eltiljenek azert mert 15 evesen teherbe estem,de azert neha eljatszottam a gondoltattal hogy milyen lenne ha terhes lennek, ez a gondolta onnan jott hogy par rokonomnak, oszimnak nemsokar szuletik gyermeke, es szerintem nagyon szep ,es erdekes dolog hogy a szived alatt egy kis csopseg novekszik ,de varok evvel a dologgal legalbb 10 evet :P::P
2011. júl. 16. 12:34
 17/42 anonim ***** válasza:
90%

én mindig védekezek! volt már kétszer olyan eset h megszakításos védekezés volt, de soha többet, mert aggódva néztem a teszt eredményét h most negatív vagy pozitív:S de ha véletlenül becsúszna, és adott lenne olyan körülmény h én feltudjam nevelni a babát, nem vetetném el!

15/L

2011. júl. 16. 13:01
 18/42 anonim ***** válasza:
0%

Megölném magam,

13/L

2011. júl. 16. 20:05
 19/42 anonim ***** válasza:

abortusz.

13

2011. júl. 16. 21:42
 20/42 anonim ***** válasza:

elvetetném.

se testileg,se lelkileg nem vagyok kész a gyereknevelésre.mondjuk a szexhez is éretlen vagyok,így nem fordulhat még elő,hogy terhes legyek,de itt most nem ez volt a kérdés.a lényeg,hogy tuti elvetetném

13/L

2011. júl. 16. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!