Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én miért nem mehetek velük...

Én miért nem mehetek velük nyaralni? 15L

Figyelt kérdés

Anyámnak van két lánya, én és a hugom még az előző házasságából (4 éves voltam amikor elváltak). Azóta újraházasodott és akihez hozzáment neki volt egy fia az előző házasságából, annyi idős mint én.

Minden nyáron mennek pár hétre nyaralni de engem és a hugom sosem visznek magukkal, itthon kell maradjunk, mert "csak zavarnánk őket". Máshova is mindig hármasban mennek, mert nem szeretik ha ott vagyunk velük.

Igazságos ez így? Miért lehet? Vagy ez máshol is így szokott lenni?

2011. júl. 8. 13:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nekem az nem világos, hogy azt írtad, hogy 4 éves voltál, mikor a szüleid elváltak. De a hugod ( az édestesód ) 8 évvel fiatalabb nálad. Ez hogy lehet?!
2011. júl. 8. 22:20
 32/36 anonim ***** válasza:

Hát nagyon de nagyon nem igazságos !

osztársamat az annya tavaly azért nem vitte el magukkal (anya, lány, élettárs) nyaralni, mert h a fiú már vt az apjával nyaralni és az ugy igazságtalan ha a lány csak 1x van -.-"

2011. júl. 8. 22:30
 33/36 anonim ***** válasza:

Kedves : válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:20

En is pont ezen agyaltam... :) erdekes

Szerintem csak egy unatkozo tini...

Nyariszunet van ilyenkor tele lesz veluk a gyik!

Ha meg megiscsak ugy lenne ahogy a leanyzo leirja akkor pedig ott a tanarneni, vagy egy baratno anyukaja aki tud segiteni... de ez ugy ahogy van kamu :)

2011. júl. 8. 23:22
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

na igen. eleinte én is kezdtem elhinni,de azért mégis csak ilyen nincs...gondolom.

amugy az előttem szólóknak gondolom igazuk van mivel hogy 11 éve váltak el a szüleid,és a hugod 7 éves...

ha ez mégis igaz akkor nem lehet hogy féltestvéred?xD na mindegy nem rágodom ezen...

2011. júl. 8. 23:35
 35/36 anonim ***** válasza:
egyszerű h miért van : Anyád be van szerelmesedve (lehet h a pénzbe) és ezért akar a pasas kedvébe járni! (mien a viszonyotok azzal a (hogy is mondjam)idiótával???
2011. júl. 9. 20:25
 36/36 anonim válasza:

Nagyon sajnállak! És lehet ez nagyon durván fog hangzani de próbáljátok meg eltüntetni a pasit! Pl.: Ha legközelebb megüt valameikőtöket akkor szépen fogd meg a hugod kezét és menjetek be a rendőrségre! 2 gyereket csak nem fognak elküldeni! Vagy ha már tényleg nincs más megoldás akkor ha jól megfontoltátok csináljátok ezt: DE CSAK HA JÓL MEGGONDOLTÁTOK! Itt a mi utcánkban ugyanez volt mint veletek. Volt egy Anya egy Apa és egy lány. A szülők elváltak, a nő pedig felszedett egy gazdag hapit. A lányát aki asszem 13-14 éves volt elhanyagolta! A férfi a kislányt még verte is napi rendszerességgel. A kislánynak a rendőrségre nem volt módja bemenni. Tehát szegény már kétségbeesésében már nem tudott mit csinàlni tehát ehez folyamodott: amikor otthon kettesben maradt a férfivel fogott egy kés és eljtett egy kis fágást a karján és sikítozott hogy ne ne csináld és sírt. A ház ajtaját előtte

Bezárta, minden kulcsot eldugott és kihívta a rendőrséget azzal az ürüggyel hogy a férfi meg akarta ölni. Szégény nagyon jól kigondolt mindent mert a késről letörölte az ujjlenyomatát és valahogy nem tudom hogy belenyomta a férfi kezébe hogy az övé legyen rajta. A rendőrség kijött és letartóztatta a férfit. Aztán a kislányt kihalgatták és elmondta hogy mennyi minden sérelem érte a férfi és az Anyja miatt. A férfi börtönbe került az anyától pedig elvették a kislányt. Ma nevelőszülőknél él. Rendszeresen tartom vele a kapcsolatot és nagyon boldog! Remélem nálatok is rendbe jön minden ha még nem is így! ;)

2017. márc. 21. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!