8 hetesen mehetek nyaralni? Tengerbe bemehetek?
Figyelt kérdés
Ma teszteltem pozitívat, már lassan betöltöm a 6.hetet (eddig nem mertem tesztelni). Két hét múlva utazunk Észak-Olaszországba, már nem tudjuk lemondani az utat. Merjek nekivágni az útnak? Bemehetek a tengerbe?
Jövő héten megyek orvoshoz, tudom, hogy ő is ellát majd tanácsokkal, de érdekelne, Ti hogy voltatok ezzel, mit gondoltok.
2009. jún. 26. 15:51
1/7 anonim válasza:
Ha repülővel mentek akkor arról is kérdezd meg a dokit mert nem nagyon szokták ajánlani a repülést pont a megtapadás előtt!Természetes vízbe lehet menni csak medencébe nem!
25 hetes ikres kismama
2/7 anonim válasza:
Én 10 hetesen mentem nyaralni, repülővel, és a tengerbe is úsztam. Semmi gond nem volt. (azon kívül, hogy a kis pocaklakóm egyáltalán nem kívánta a görög ételeket, végig vajas kenyéren éltem, amíg ott voltunk, meg gyümölcsön. :)
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan menjél, semmi baja nem lesz a babának:)
Jó nyaralást, pihit!
4/7 A kérdező kommentje:
Autóval megyünk, s útközben többször is meg fogunk állni, mert van egy 1 éves babánk, s kell neki a mozgás. Köszönöm a válaszokat, akkor nem fogok félni a vízbe menni.
2009. jún. 26. 16:00
5/7 anonim válasza:
Szia! Én is kb. ennyi idős vagy néhány héttel kevesebb voltam, amikor Egyiptomban voltunk, repülővel. Közben gyógyszert (fog. gátlót) is szedtem, mert nem tudtam, hogy babát várok (nem terveztük és gyógyszer mellett sikerült+ meg is jött rendes időben a vérzésem). A tengerben is fürödtem. Ezek mellet ott volt a sok fura étel és szag.. Rajtam kívül szinte mindenkinek ment a hasa a sok fura kajától, émelyegtek a szagoktól. Nekem semmi bajom nem volt :))) A kislányom teljesen egészségesen született és a terhesség is teljesen sima, problémamentes volt. Jó utat, jó időt!
6/7 anonim válasza:
Én voltam egyszer terhesen nyaralni (repülő, sátorozás, hátizsák) 20-21 hetesen és tavaly (autóval sátorozás) 11-12 hetesen.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. jún. 26. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!