Elmehetek táppénz alatt nyaralni?
Nem hinném, hogy bárki is ellenőrizné. Saját jól felfogott érdeketekben kell feküdnöd/pihenned.
Az, hogy a nyaralóhelyen pihennél, az oké, de az utazás szerintem nem megengedett, hiszen szétrázod magadat...
Én még ilyet nem hallottam hogy ellenőriznének(kismamát). 5 hete vagyok itthon táppénzen szabadon megyek ahova akarok és amikor akarok. Miért ne mehetnél nyaralni?
37 hkm
Na várjunk csak, most valóban veszélyeztetett vagy, vagy "csak táppénzen"? Nem mindegy...
első
Én a második terhességem táppénzen csináltam végéig. A valóságban jól voltam.. más miatt volt a táppénz. De lényeg... 4 hetente mennem kellett táppénzes ellenőrzésre. Egy alkalommal rámtelefonált a házi orvos, ohgy hol vagyok, akkor épp a védénőnél álltam sorban. Ez volt a szerncsém.
lényeg hatényleg veszélyezetett terhes vagy nem ajánlott a hosszú utazás.... beszéld meg az orvossal és úgy utazz.
Nyugodtam elmehetsz nyaralni!!! Én sem vagyok itthon állandóan és nem vagyok veszélyeztett terhes, de a 6. héttől táppénzen vagyok, mert olyan a munkahelyem, hogy ott terhesen nem lehet dolgozni. Egyszer sem ellenőriztek!
Jó nyaralást !!!!!! :)
Én kezdet óta táppénzen vagyok itthon, és leszámítva azt, hogy első 3 hónapot végig hánytam és szenvedtem, nagyobb bajunk hál' istennek nem volt.
Az orvosom nem engedett így dolgozni, bár én mentem volna, csak a kb. 150 km-es távolságot naponta vicces lett volna így levezetni, ami a munkahelyem és az otthonom között van.
2. hónapban voltam táppénz ellenőrzésen, azóta sincs semmi. Havonta megyek a papírért és arra rá van írva, hogy reggel 8-12ig lehetek házon kívül.
De a kutya se figyeltet, hogy éppen merre járok vagy mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!