Kismamák, Ti hova mentek pihenni/nyaralni/ünnepelni valamit?
11 hetes Kismama vagyok és novemberben leszünk 7 éve együtt a Férjemmel. Ilyenkor el szoktunk menni wellnesshétvégére, vagy valami nyugis helyre pihenni kettesben.
Idén nem tudom ilyesmit bevállaljunk-e, mert a Védőnőm azt mondta, hogy félő már maga az úszás is, a fertőzések miatt.
(főleg nekem, akinek kisgyerekként volt hugyúti fertőzése)
Az a baj, hogy imádok úszni, jakuzzizni és jókat ázni egy medencében. Persze maga az is élmény lenne, hogy kettesben vagyunk és teljes ellátás van, szép helyeken járunk együtt és egymásra figyelünk. Van valami ötlet arra, hogy egy szép helyre utazzunk belföldön, ami olcsó és különleges hely? Ha van tipp, weboldalnak is örülnék, hogy lássam, mire gondoltok. :) Köszi :) Évi
Én 11 hetesen ünnepeltem házassági évfordulót,mi akkor Debrecenbe mentünk.Mivel tél volt,így szinte üres volt a szálloda,nem volt tömeg sem a fürdőben(mert ő azért wellnessezett:),sem az étteremben,sem a bárban,sem a billiárdasztalnál.Nagyon jó éreztük magunkat,nagyokat sétáltunk a kiserdőben, megnéztük az állatkertet,és 1-2 múzeumot.
Mivel ez céges üdülő volt,ezért linkelni nem tudok,de szerintem a város maga is gyönyörű.
Szerintem Lillafüred épp nem a legolcsóbb, de szépnek szép, az biztos.
Kehidakustány-Szerencsemák panzió
Hévíz-Hotel Santé
Igaz, hogy a termálfürdő rész nem a szállodán belűl van, egy kis séta, de nagyon barátságos mindegyik.A H. SAntéban van egy kis jakuzzi, amit szinte nem is használnak, mert inkább a termálba mennek fürdeni.De mi rendszeresen élveztük a jakuzzizást, és nagyon sokszor, csak mi voltunk ketten benne, ami romantikus volt nagyon:)
nem konkrét ajánlat,de nem tudom ismered-e ezt az oldalt,rengeteg kedvezményes ajánlatot találhatsz
www.qponverzum.hu
Köszönöm a válaszokat, de sajnos ezek nagyon drágák.
Ki tudnánk fizetni, de most nem erre szeretnénk ennyi pénzt szánni.
Max 5-8 ezer /fő/ éj amire gondoltunk. :)
Ha ilyen is van, örömmel várom!
Köszi - Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!