Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én miért nem mehetek velük...

Én miért nem mehetek velük nyaralni? 15L

Figyelt kérdés

Anyámnak van két lánya, én és a hugom még az előző házasságából (4 éves voltam amikor elváltak). Azóta újraházasodott és akihez hozzáment neki volt egy fia az előző házasságából, annyi idős mint én.

Minden nyáron mennek pár hétre nyaralni de engem és a hugom sosem visznek magukkal, itthon kell maradjunk, mert "csak zavarnánk őket". Máshova is mindig hármasban mennek, mert nem szeretik ha ott vagyunk velük.

Igazságos ez így? Miért lehet? Vagy ez máshol is így szokott lenni?

2011. júl. 8. 13:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
akkor mond el neki,olyankor beszélgess anyukáddal,amikor nincs otthon,amikor cska ketten vagytok. biztosan megfogj érteni:)
2011. júl. 8. 15:20
 22/36 A kérdező kommentje:

nem fogja elhinni :)

egyszer már elmondtam neki, de a férje tagadta és nem volt bizonyítékom és azóta nem hisz nekem semmiben.

2011. júl. 8. 15:26
 23/36 anonim ***** válasza:

Egyébként van valami ok, amiért anyukátok haragudhat rátok? pl. rossz bizonyítvány, csavargás, nem a megbeszélt időben hazaérés, állandó kupi vagy ilyesmik?

Persze ezek sem olyan okok, amik indokolnák a viselkedését, de valamire legalább rá lehetne fogni?

Egyébként szoktatok ti beszélgetni? Meg szoktad kérdezni, mi veletek a baja? Kérdezd meg, ha ti valamiben változnátok, akkor is változtatna azon, ahogy hozzátok viszonyul?

Én a helyedben biztos elmondanám, hogy igazságtalannak érzed, ahogy veletek bán/bánnak. Minden mindegy alapon normálisan, de elmondanám, hogy egy anya az édes gyerekeivel máshogy szokott viselkedni...

Táborba sem mentek?

2011. júl. 8. 15:41
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Most nagyon csúnyát tudnék mondani anyudra. Elhanyagol titeket, szemét, aljas dolog. Mintha te és a húgod nem is lennének az élete része, csak az új család a fontos.

Nálunk is ez van. Apa a mostohatesóimmal csomót hülyül, hozzá-viszi őket, párjának minden kívánságát lesi. Engem meg le se sz.r, vagy mindenért kötekszik, és dedósként kezel (22 vok). Ja, és költözésről hallani sem akar. Lenne egy másik lakás, ahová mehetnék, ha felújítanánk, lenne rá pénz is, de nem teszi, neh el tudjak menni.

A helyedben meg a nevelőd kezét szilánkosra törtem volna , ha hozzányúl a tesómhoz - ha már anyád nem képes rájönni, milyen helyzetben vagytok, lányok. Tanulj jól, menj melózni, próbáld gyámság alá venni a húgodat, ha 18 leszel, és húzzatok onnan.

2011. júl. 8. 16:26
 25/36 anonim ***** válasza:
49%
Hívd ki a pszichomókusokat xD
2011. júl. 8. 16:39
 26/36 anonim ***** válasza:
Ez nem fair. Ti is ugyanugy a családhoz tartoztok! Ülj le anyuddal s beszéljétek meg! 25L
2011. júl. 8. 16:42
 27/36 A kérdező kommentje:

nemhiszem hogy tettünk volna olyat amiért haragudna ránk, jól tanulunk, nem csavargunk, csak nem szereti hogy lányok vagyunk :/

nem szoktunk beszélgetni.jobb dolga is van.

2011. júl. 8. 17:17
 28/36 A kérdező kommentje:
nem megyünk táborba, mert a mostohatesónknak nem ment jól az angol megbukott belőle, ezért kiküldték angliába nyaralni egy hónapra és arra ment a pénz el :/
2011. júl. 8. 17:19
 29/36 A kérdező kommentje:
ez igazságtalan kicsit szerintem mert mégiscsak megbukott és nem hogy leszidják de még nyaralni küldik.
2011. júl. 8. 17:19
 30/36 anonim ***** válasza:
Hát ez valóban szörnyű. Szerencsére velem nem fordul ilyen elő. Megüt egy kis gyereket, saját kezemmel szedném szét azt az állatot. Ha még előfordul ilyen hívd ki a rendőrséget.
2011. júl. 8. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!