A párom szülei meghívtak nyaralni de nem tudom "meddig mehetek el"? (lent bőv. )
3 éve vagyok együtt a párommal, mindketten egyetemisták vagyunk, nincs saját keresetünk (néha alkalmi munka, most még az se...) Felvetette az apukája, hogy szeretnék-e velük menni nyaralni? Hát persze, hogy szeretnék, de...nem akarom lehúzni a bőrt róluk...viszont nem hinném, hogy ha ők hívtak vennének el pénzt...ezért rosszul érzem magam. Azt se tudom egyáltalán felhozzam-e a témát, ha igen, hogyan. Ki tudnám fizetni mivel van némi félretett pénzem, de szerintem akkor megsértődnek.
Mindent túlreagálok azt is tudom, de ez is kényelmetlen nekem...
Segítenétek?
szerintem kössetek kompromisszumot :) pl ha meghívnak téged valamire, fogadd el nyugodtan, de legközelebb cserébe vegyél te nekik vmit, vagy hívd meg te őket. Gondolom szállás meg ilyenek is vannak, mondd hogy pótolsz te is bele ha kell, össze lehet ezt egyeztetni. :)
De az is nagyon jó megoldás, hogyha megmondod nekik amit ide leírtál, és átbeszélitek a helyzetet.
köszönöm:)
az a helyzet, soha semmit nem fogadnak el...:-S vagy ha valamit mégis elfogadnak egyből azon vannak, hogyan "juttassák" nekem vissza...szerintem a pénz gondolatától is "leordítják" a fejemet...:-S
Gondolj arra, hogy egy befektetés vagy nekik ami majd megtérül:)))
Szerintem adj egy személyes ajándékot köszönés képen nekik.
Gondolj arra is, hogy szeretnének még a gyerekükkel egy közös nyaralást, viszont egy felnőtt gyerekkel ez így kivitelezhető csak. Én is ilyen családban nőttem fel amiben ez nem volt probléma és ez nagyon meg kell becsülni.
:D köszi megpróbálom így felfogni...na már most rettegek a beszélgetéstől:P :D
remélem egy napon tényleg "megtérül" a befektetésük:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!