A párom szülei meghívtak nyaralni de nem tudom "meddig mehetek el"? (lent bőv. )
3 éve vagyok együtt a párommal, mindketten egyetemisták vagyunk, nincs saját keresetünk (néha alkalmi munka, most még az se...) Felvetette az apukája, hogy szeretnék-e velük menni nyaralni? Hát persze, hogy szeretnék, de...nem akarom lehúzni a bőrt róluk...viszont nem hinném, hogy ha ők hívtak vennének el pénzt...ezért rosszul érzem magam. Azt se tudom egyáltalán felhozzam-e a témát, ha igen, hogyan. Ki tudnám fizetni mivel van némi félretett pénzem, de szerintem akkor megsértődnek.
Mindent túlreagálok azt is tudom, de ez is kényelmetlen nekem...
Segítenétek?
Menjél el,érezd jól magadat.
Készíts rengeteg fényképet,majd ha hazajössz,rendezd albumba,pár kis ötlettel feldobva-ezzel köszönd meg a nyaralást.A pénzt adok,vagy veszek valamit,azért nem jó,mert a végén esztelen ajándékozási hullámot indít el,aminek a végén valaki megsértődik....
koszonom a valaszokat. utolso teljesen igazad van!
es persze a tobbieknek is. koszonom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!