A párom szülei meghivtak nyaralni, anyukám pedig "nem enged" el?! Ez nem sok (k) kicsit?
A párom szülei elhivtak nyaralni, 3 éve vagyunk együtt egyébként. húsz éves vagyok, egyetemista. Anyukám szerint nem vagyok a felesége, minek megyek, hogy zavarjam őket?! Azt mondta, méh ha össze lennénk házasodva:-S erre megkérdeztem, hogy húzzak-e gyűrűt a kezemre, akkor mi fog megváltozni?
Tényleg nem értem minek ez a nagy ellenségeskedés...
igaz, ha nem "enged" is elmegyek, de azért jobb lenne a békesség...szerintetek?!
20 éves vagy és még anyukád dönt a nyaralásodról??????
Ha menni akarsz menj.Érezd jól magad.
"Édesanyám sok szép szava, kire nem hallgattam soha. Hallgatnék én, de mostmár késő...hull a könnyem , mint a záporeső"
csak nehogy így legyen....
A mai fiatalok miért hiszik azt, hogy 18 évesen felnőttek és azt tesznek , amit akarnak??
Nem lehet abba belegondolni, hogy csak azért nem tetszik anyukájának az ötlet, mert egyrészt ő fizetné, másrészt pedig miért nem a srác szülei beszélnek vele, hogy "figyelj már Krisztikém, elvinnénk a lányt nyaralni , ennyi napra, ide." Ha 3 éve vannak együtt, biztosan ismerik egymást a szülők...
Nem mondtam, hogy nem érdekel anyukám...nagyon is érdekel, kérlek ne ezzel gyertek. Csak nekem meredek kicsit, hogy 3 év után miért lennék "idegen"...és miért úgymond csak a feleségeként mehetnék a családjukkal nyaralni.
Ja és a szülők nem ismerik egymást:)
2o éves vagyok
És köszi minden választ
Nem, nem ezért...vagyis inkább mert azt hiszi hogy ha szakítunk akkor esetleg "felhánynák"?! hát nem valószinű...és a szakitás sem, mert eljegyzést tervezünk egyetem után összeköltözést...
Amúgy meg ha a szülei belemennének én fizetném az én részemet, nem a szüleim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!