A párom szülei meghivtak nyaralni, anyukám pedig "nem enged" el?! Ez nem sok (k) kicsit?
A párom szülei elhivtak nyaralni, 3 éve vagyunk együtt egyébként. húsz éves vagyok, egyetemista. Anyukám szerint nem vagyok a felesége, minek megyek, hogy zavarjam őket?! Azt mondta, méh ha össze lennénk házasodva:-S erre megkérdeztem, hogy húzzak-e gyűrűt a kezemre, akkor mi fog megváltozni?
Tényleg nem értem minek ez a nagy ellenségeskedés...
igaz, ha nem "enged" is elmegyek, de azért jobb lenne a békesség...szerintetek?!
Én 2 dolgot javaslok:
1. menj el nyaralni, felnőtt vagy
2. mihamarabbi eljegyzést
nem akarom szidni édesanyámat és kérlek Ti se tegyétek...nem hiszem, hogy akarattal rosszat akarna...
azért szegezzük le, hogy nem 17 éves vagyok, hanem 2o és ez azért nem egészen mindegy...
komoly kapcsolatunk van, és kedveli a családom a páromat.
Eljegyzést azért nem tartottunk eddig mert 3oo km van év közben köztünk és nem akartuk hogy röhej tárgyai legyünk...
szóval egyszerűen csak nem értem miért ez ellenségeskedés...leheletnyi igazat látok abban amit mondotok, sajnos:(
Ebből a mondatodból "Anyukám szerint nem vagyok a felesége", nekem az jön le, hogy anyukád, mint sok más szülő nagyon konzervatív és azt képzeli, ha elmész nyaralni a fiúddal, akkor az "erkölcstelen". Sokan az ott alvást is ezért nem engedik, mert jujj, mit szólnak akkor a szomszédok, ha ennyire nyilvánvalóvá válik, a lányuknak nemi élete van...
Ez hiába a XXI. század, még mindig nagyon sok a prűd, ál erkölcsös ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!