Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szülei meghivtak...

A párom szülei meghivtak nyaralni, anyukám pedig "nem enged" el?! Ez nem sok (k) kicsit?

Figyelt kérdés

A párom szülei elhivtak nyaralni, 3 éve vagyunk együtt egyébként. húsz éves vagyok, egyetemista. Anyukám szerint nem vagyok a felesége, minek megyek, hogy zavarjam őket?! Azt mondta, méh ha össze lennénk házasodva:-S erre megkérdeztem, hogy húzzak-e gyűrűt a kezemre, akkor mi fog megváltozni?

Tényleg nem értem minek ez a nagy ellenségeskedés...

igaz, ha nem "enged" is elmegyek, de azért jobb lenne a békesség...szerintetek?!

2010. aug. 2. 15:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%
anyád irigy dög ő egyből menne ha hivnák Pffff
2010. aug. 2. 15:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem probald kideriteni hogy mi a valodi oka anyukad tiltasanak. es persze menj es erezd jol magad, bar en csak ugy tudnam ha elotte tisztaztam mindenkivel mindet. beszelj anyuddal, esetleg hozzatok ossze a szuloket, es kozosen dumaljatok errol.
2010. aug. 2. 15:28
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
lehet az a fő gond h zavarja a boldog kapcsolatod,sok keserű anya a lánya kapcsolait probálja szét zuzni irigységből csak épp a kettőtök kapcsolatát zúzza szét.
2010. aug. 2. 15:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 dolgot javaslok:

1. menj el nyaralni, felnőtt vagy

2. mihamarabbi eljegyzést

2010. aug. 2. 15:33
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
Igen, valószínűleg féltékeny a 20 éves lányára, rosszat akar neki, mert neki ilyen nem adatik meg. Ugyan már. "Papíron" felnőtt vagy, de az agyi szinteden látszik, hogy igazából még nem. Biztos okkal tiltakozik és hidd el, az anyáknak mindig igazuk van. 17 évesen elmentem a barátomékkal nyaralni 3 napra, anyám ellenezte, szerinte nem lett volna jó egy külön családhoz alkalmazkodni. Igaza lett, nagy összeveszés lett a vége.
2010. aug. 2. 15:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
tudod előző ismerek olyat aki igenis rosszat akart a lányának,mert a őt okolta h az alakja megváltozott ....és h az apja elment más nőhöz,folyton bántotta lekileg,minden pasiját barátját elmarta,aztán a lány sarkára állt leosztotta és elköltözött azóta se beszélnek.Sok anyuka a saját elcseszett életéért a gyerekét okolja sajnos,pedig egyedül én tudom elcsezsni nem a gyerekem pffff...és igenis irigyek a boldogságára a lehetőségeire ...
2010. aug. 2. 15:41
 17/22 A kérdező kommentje:

nem akarom szidni édesanyámat és kérlek Ti se tegyétek...nem hiszem, hogy akarattal rosszat akarna...

azért szegezzük le, hogy nem 17 éves vagyok, hanem 2o és ez azért nem egészen mindegy...

komoly kapcsolatunk van, és kedveli a családom a páromat.

Eljegyzést azért nem tartottunk eddig mert 3oo km van év közben köztünk és nem akartuk hogy röhej tárgyai legyünk...

szóval egyszerűen csak nem értem miért ez ellenségeskedés...leheletnyi igazat látok abban amit mondotok, sajnos:(

2010. aug. 2. 15:44
 18/22 A kérdező kommentje:
mindenkinek ment a zöld:)
2010. aug. 2. 15:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a mondatodból "Anyukám szerint nem vagyok a felesége", nekem az jön le, hogy anyukád, mint sok más szülő nagyon konzervatív és azt képzeli, ha elmész nyaralni a fiúddal, akkor az "erkölcstelen". Sokan az ott alvást is ezért nem engedik, mert jujj, mit szólnak akkor a szomszédok, ha ennyire nyilvánvalóvá válik, a lányuknak nemi élete van...

Ez hiába a XXI. század, még mindig nagyon sok a prűd, ál erkölcsös ember.

2010. aug. 2. 15:46
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
ezek után mindenképpen mennék. nem dafke, hanem azért is mert felnőtt vagyok és azért is mert ha anyukád így viselkedik érdemes meghúzni a határokat, azt meg határozott egyértelmű lépések nélkül nem lehet.
2010. aug. 2. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!