Én miért nem mehetek velük nyaralni? 15L
Anyámnak van két lánya, én és a hugom még az előző házasságából (4 éves voltam amikor elváltak). Azóta újraházasodott és akihez hozzáment neki volt egy fia az előző házasságából, annyi idős mint én.
Minden nyáron mennek pár hétre nyaralni de engem és a hugom sosem visznek magukkal, itthon kell maradjunk, mert "csak zavarnánk őket". Máshova is mindig hármasban mennek, mert nem szeretik ha ott vagyunk velük.
Igazságos ez így? Miért lehet? Vagy ez máshol is így szokott lenni?
hát ez eléggé érdekes.
ha mostaha apudnak van baja veletek. akkor anyukád miért türi el?
hát szeritnem beszélgessetek anyukáddal erről.
vagy mond el édesapádnak(ha szoktatok vele találkozni), és ha ti nem mertek akkor beszélgessen ő anyukáddal. vagy esetleg ha nála jobban szeretitek költözzetek oda.
ne haragudj meg, de én az ilyen anyát a családi képről is kivágnám :)
hát jól olvastad igen, ők hárman mennek mindenhova.
apának van új felesége és ő nem negedi hogy hozzáköltözzünk meg anya se mert akkor nem kap valamilyen pénzt nem tudom hogy mit pontosan.
megbeszélni azt nem tudom mert a mi családunkban az a szabály hogy amíg nem vagyunk 18 évesek nem számít a véleményünk.
Engem se visznek a szüleim nyaralni ha külföldre mennek. Csak kettesbe mennek apuval.
Bár ha visznek magukkal egy gyereket és nem vagytok pénz szűkében akkor tényleg igazságtalanság, hogy titeket meg otthon hagynak.
hát. sajnálom.:)
akkor beszélj édesapáddal,hogy beszéljen anyukáddal...
még megérteném,ha egy gyerek se megy velük.
most hány éves vagy?
csak úgy előttetek mondjak:O?
a féltestvéred hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!