Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én miért nem mehetek velük...

Én miért nem mehetek velük nyaralni? 15L

Figyelt kérdés

Anyámnak van két lánya, én és a hugom még az előző házasságából (4 éves voltam amikor elváltak). Azóta újraházasodott és akihez hozzáment neki volt egy fia az előző házasságából, annyi idős mint én.

Minden nyáron mennek pár hétre nyaralni de engem és a hugom sosem visznek magukkal, itthon kell maradjunk, mert "csak zavarnánk őket". Máshova is mindig hármasban mennek, mert nem szeretik ha ott vagyunk velük.

Igazságos ez így? Miért lehet? Vagy ez máshol is így szokott lenni?

2011. júl. 8. 13:54
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

vannak, de külfödön és nemhiszem hogy engednék hogy hozzájuk menjünk.

féltesóm (vagyis nem az, mert egyik szülőnk sem közös) 15, mint én.

2011. júl. 8. 14:41
 12/36 anonim ***** válasza:

jha.:)

hát szerintem amiért nem vagy 18, attól még beszélhettek anyuddal. nem konkrétan hogy vigyenek kirándulni. hanem csak arról hogy ti is a családhoz tartoztok stb.

még ha egy nagy veszekedés is lesz belőle,szerintem anyukád csak rájön,hogy igazatok van a testvéreddel.

még azt akartam megkérdezni...hogy a kirándulást,nyaralást leszámítva...úgyanugy megkapjátok azt amit a mostohatestvéred?

2011. júl. 8. 14:47
 13/36 anonim ***** válasza:
A húgod hány éves?? Ő mit szól ehhez? És ki vigyáz rátok addig amíg ők hárman elmennek nyaralni?
2011. júl. 8. 14:51
 14/36 A kérdező kommentje:

én vigyázok a hugomra(7), én "arra vagyok jó."

dehogy kapunk meg mindent amit ő, hiszen ő fiú,mi meg csak lányok vagyunk.

2011. júl. 8. 14:54
 15/36 anonim ***** válasza:

nem úgy értettem hogy azt amit ő..hanem vele jobban bánnak?

ti csak arra vagytok jók,hogy megkapja anyukátok azt a pénzt?..

elég szomorú.

2011. júl. 8. 14:56
 16/36 A kérdező kommentje:
hát persze hogy jobban bánnak vele, mert ő fiú. mi most pesten lakunk de ő falun született és ott úgy volt hogy a fiú az jobb mint a lány és ezért mindig szid minket hogy miért nem fia született.és azért szereti a nevelt fiát és úgy mondja mindenkinek hogy ő a saját fia.
2011. júl. 8. 14:59
 17/36 anonim ***** válasza:

pff. ez borzalmason. még mindig azt tudom mondani,hogy beszélj vele.

de a hugod mit szól? tudom hogy még cska 7 éves...de szerintem neki is feltűnt már.

2011. júl. 8. 15:05
 18/36 A kérdező kommentje:
hát ő még elég kicsi de ő egyszer sírt hogy kell neki ilyen naplót írni hogy mit csinált nyáron és hogy nem tud bele mit írni mert mi csak otthon lehetünk :/csak meghallotta anya férje és megpofozta hogy örüljön hogy ad neki enni mert az is az ő pénzéből van nem anyánkéból mert ő nem dolgozik hanem csak itthon van.
2011. júl. 8. 15:10
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

az a pasas egy idióta,már bocs.

anyukád ehez mit szólt?

2011. júl. 8. 15:14
 20/36 A kérdező kommentje:
előtte nem szokott megütni minket, nem tud róla.
2011. júl. 8. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!