Elengednéd külföldre nyaralni 18 éves lányodat a barátjával?
Érettségi + ballagási ajándék pénz lenne az egyik fele, és ők ketten a barátjával meg dolgoznának a másik feléért.
Több, mint másfél éve vannak együtt.
A fiú 19 éves.
Belegondolsz 18 évesen már "felnőtt", ebben az esetben sok beleszólásod nem nagyon lehet.
Ha ő megszerzi magának a pénzt hozzá ,és ez téged nem zavar,akkor. mérne?
Én elmentem...
Legszebb emlékek egyike, lehetett volna baj is belőle, nem mondom, de szegényebb lennék sok emlékkel...
> Több, mint másfél éve vannak együtt.
> A fiú 19 éves.
Nincs mitől félned. A másfél év alatt már minden megtörtént köztük.
Hova készülnek? Vannak országok, ahova tényleg nem szívesen engedném a helyedben a lányomat. A fanatikusok ellen viszont nincs orvosság.
Most 16 éves a lányom, és jövő nyáron mennek el nyaralni külföldre ketten. A barátja akkor lesz 19,5 éves.
Én elengedem őt, sőt , én találtam a szállást.
18 évesen persze , hogy el engedném!Mikor utazgassanak ha nem most ? És ha van rá mód..
31.N
Igazából én a 18 éves lány írtam ki a kérdést.
Kiegészítésnek még annyit, hogy Olaszország lenne az úti cél. Most hülyének fogtok nézni, de én nem örültem a hírnek. Úgy gondolom, hogy kis taknyos 18 éves létemre nem külföldön kéne nyaralgatnom. Majd ha én az utolsó fillérig megkeresem a pénzt rá, rendes felnőtt munkahelyen, majd akkor megyek külföldre. Addig bőven jó a Balaton is, aminek az árát 2-3 hetes diákmunkával már fedezni tudom, és nincs is messze.
Nagyon megbántanám vele a páromat, ha nem megyek el, mert ő már most be van zsongva, de nem tudok mit tenni, én úgy gondolom, hogy ez nem az életkoromnak megfelelő nyaralás.
Szia!
Én is 18 éves lány vagyok. Nagyon becsülendő a hozzáállásod, de gondolj bele: nagyon sok embert nálunk fiatalabb korában külföldre visznek a szülei. Nemcsak kisgyerekeket, tiniket is. Ha a szüleidnek nem gond kifizetni a felét, és a barátodat is megbántanád, szerintem ne utasítsd vissza! Menjetek csak el, és érezzétek jól magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!