Elengednéd külföldre nyaralni 18 éves lányodat a barátjával?
Érettségi + ballagási ajándék pénz lenne az egyik fele, és ők ketten a barátjával meg dolgoznának a másik feléért.
Több, mint másfél éve vannak együtt.
A fiú 19 éves.
Miért ne lenne ez a nyaralás az életkorodnak megfelelő?
Nem voltál még külföldön?
Menj csak nyugodtan!
...
Fontos: Ne viselkedj feltűnően! Ne ríjon le rólad messziről, hogy külföldi turista vagy! Vigyázz a holmidra!
Olaszország hírhedt a motorra ült táskatolvajokról, akik odarobognak melléd, és nyissz, levágják a válladról a táskát.
Tudsz olaszul?
Jó utat!
én is 18 vagyok és 3 éve együtt vagyok a barátommal,ő most 22.
anyukámék először nehezen,hosszas beszélgetés után engedtek el 2esben vele,most már jól ismerik,így ha kitaláljuk,h lemegyünk pár napra a Balcsira a nyaralóba,akkor semmi gond :)
mondjuk csak a kajáért fizetünk,mivel a ház adott.
íy 5000ből kijön 2-3 nap.
Menj csak!
Én 11 éves koromtól szinte alig voltam otthon suliszünetekben, mindig valahol külföldön lófráltam (eleinte sulival, később barátokkal, csajommal), akár hetekre is, vagy egész nyárra.
Ha azt mondták volna a szüleink, hogy nem adnak pénzt, mentünk volna máshová, de kaptunk. Ne rágódj ezen szerintem.
Tudod: ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el!
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!