Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednéd a 14éves lányodat...

Elengednéd a 14éves lányodat a barátjával? Meddig?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hova?
2010. dec. 13. 14:04
 2/12 A kérdező kommentje:
hát pl a barátjához,vagy moziba.
2010. dec. 13. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Alapvetően igen, de azért fontos, hogy milyen az a fiú? Ismered-e?

Ha megtiltjuk, akkor kicselezve úgyis eléri a célját.

Én ebből kiindulva sosem tiltok meg semmit, csak szeretek tudni mindenről, szeretem, ha őszinte, ha elmondja a "titkait" és ezt nagyon megbecsülöm.

Mindig arra tanítottam a gyerekeimet, hogy legyenek őszinték, hogyha baj van, tudjak segíteni. Eddig működött.

Szerintem beszélgessél vele, és engedd el. Azt nem tudom, hogy meddig ajánlatos. Nekem fiaim vannak, de őket is féltem. Talán 10 körül hazavárnám.

2010. dec. 13. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:
persze, minél jobban tiltod annál inkább akarja és akkor még hátad mögött is képes lesz eljárni. semmi rossz nincs ha elmennek egy moziba vagy a sráchoz. mondjuk szabályokat le kell fektetni.pl nem minden nap csavaroghat, hétköznap este 8-ra azért legyen itthon , és csak addig működne ilyen rugalmasan amíg a tanulmányi eredményei nem romlanának.
2010. dec. 13. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Nézd meg a She's out of control(Papa, én nő vagyok!) című filmet, tetszeni fog. :D A babám még csak 6 hónapos, de cirka 15 év múlva nekem is szembesülnöm kell ezzel.

Elengedném, mondjuk este 10-ig, és én mennék érte. Előtte viszont elbeszélgetnék a sráccal és a lányommal is.

6/12 anonim ***** válasza:
Anélkül,hogy nincsenek kettesbe nem lehet hivatalosan a barátja. De mondjuk itt az is közre játszik,hogy hány éves a fiú és,hogy mennyire bízik benne a lányod. Amúgy meg moziba simán,át a fiúhoz...hát... azt csak később,inkább a fiú menjen hozzátok. De ez csak az én véleményem.
 7/12 anonim ***** válasza:
hiába szervezkedtek így-úgy, ha nagyon akarják, megoldják úgyis anélkül h bármiről értesülnél ... szal sztem kár tiltani, sőt ha nem tiltod, előbb van esélyed h kér tőled pénzt óvszerre ...
2010. dec. 13. 14:46
 8/12 anonim válasza:
NEM 14 évesnek anya mellett a helye
2010. dec. 20. 05:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ugye ezt nem mondod komolyan? 14 évesen kezd el élni... Ha tiltják egymástól akkor titokban találkoznak.
2010. dec. 20. 13:23
 10/12 anonim válasza:
kedves útolsó nagyon is komolyan gondoltam 20 éves korára majd egy életunt depresziós felnőt lesz
2010. dec. 21. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!