Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15éves lányod,...

Elengednéd a 15éves lányod, egy idegen fiúval? (LENT)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok novemberben leszek 16 ... van egy úgymond " hódolóm " ő 19éves és múlt hét csütörtökön voltam vele diszkóban..vagyis a szüleim tudta nélkül kiszöktem...10óra körül majd fél 5kor jöttem vissza.Na és most hétvégén elszeretnék kéreszkedni szombaton diszkóba..ti elengednétek?
2011. jún. 20. 18:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
37%
Csak nekem ismeretlen a fiú, a gyerekemnek nem.Én elengedtem az enyémeket
2011. jún. 20. 18:46
 2/23 A kérdező kommentje:
De jó lehet a tieidnek...én félek meg is kérdezni..mert tudom úgysem fognak elegedni..de akkor marad a szökés:/
2011. jún. 20. 18:47
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

En elelngednelek, ha elejetol oszinte lennel hozzam, idore hazaerkeznel es nem hazudnal a szemembe.

De tudva, hogy mar hazudtal, eszem agaban nem lenne, sot hetekig tarto szobafogsagra itelnelek a szokesert.

Felfogtad, hogy mit ereznenek a szuleid, ha az ejszaka kozepen nem talalnanak az agyadban? Es mi van, ha tortenik veled valami, de mivel nem tudjak, hogy mondjuk ejfelre otthon kellene lenned, ezert csak masnap reggel kezdenenek el keresni!

HOGY VAROD EL, HOGY ELENGEDJENEK ES BIZZANAK BENNED, HA TE HAZUDSZ ES ATVERED OKET???

2011. jún. 20. 18:48
 4/23 anonim válasza:
55%
Hát őőő nem?! 15/L vagyok, és szerintem alapból ott cs*szted el, hogy kiszöktél. Az én szüleim is szigorúak, de ha megkérdezik honnan ismered a fiút, mit mondassz? Tök jó érzés lehet egy ilyen dolgot is hazugságban végicsinálni. :) Nem fognak elengedni (bár nem tudom a te szüleid milyenek), be kéne mutatnod őt nekik (ha komoly), előtte pár "biztonságosabb" helyre elmenni, ilyenek. Gondolom bulizós típus vagy, de gondolj bele, te elengednéd-e a saját gyerekedet.
2011. jún. 20. 18:50
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen nem engedném el hajnalig bulizni!
 6/23 A kérdező kommentje:
Én múlthét szombaton is kéreszkedtem,hogy elmehetnék-e az osztálytársaimmal diszkóba,erre apukám nem mehetek ő nem ismeri őket...:/ Nem hazudtam nekik mert nem tudják a szökést...
 7/23 anonim ***** válasza:

első vagyok

Igen a különbség,hogy az enyémek soha nem szöktek volna és mindíg elmondták hová mennek és kivel.És megbízhattam bennük.

2011. jún. 20. 18:51
 8/23 A kérdező kommentje:
az a baj, nagyon apuci pici lányának neveltek engem,egyke voltam,most született egy kis tesóm, mindent megkaptam amit csak akartam,nagyon elkényeztettek szó szerint!!:/
2011. jún. 20. 18:52
 9/23 A kérdező kommentje:
De nem tudják a szökést , nem értitek?! Mgbíznam bennem még mindig.azt hiszik itthon aludtam édesden..
2011. jún. 20. 18:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint, ha nem tudnék a szökésről, akkor sem biztos hogy elengednének. 15-19 kicsit sok az évkülönbség, arról nem is beszélve, hogy fogod elmagyarázni, hol találkoztatok? Ha annyira vele akarsz lenni, találj más megoldást. Illetve: és ha mégis megtudják, hogy kiszöktél?

Inkább nem kockáztatnék. De te tudod.

2011. jún. 20. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!