Elengednéd a 15éves lányod, egy idegen fiúval? (LENT)
En elelngednelek, ha elejetol oszinte lennel hozzam, idore hazaerkeznel es nem hazudnal a szemembe.
De tudva, hogy mar hazudtal, eszem agaban nem lenne, sot hetekig tarto szobafogsagra itelnelek a szokesert.
Felfogtad, hogy mit ereznenek a szuleid, ha az ejszaka kozepen nem talalnanak az agyadban? Es mi van, ha tortenik veled valami, de mivel nem tudjak, hogy mondjuk ejfelre otthon kellene lenned, ezert csak masnap reggel kezdenenek el keresni!
HOGY VAROD EL, HOGY ELENGEDJENEK ES BIZZANAK BENNED, HA TE HAZUDSZ ES ATVERED OKET???
első vagyok
Igen a különbség,hogy az enyémek soha nem szöktek volna és mindíg elmondták hová mennek és kivel.És megbízhattam bennük.
Én személy szerint, ha nem tudnék a szökésről, akkor sem biztos hogy elengednének. 15-19 kicsit sok az évkülönbség, arról nem is beszélve, hogy fogod elmagyarázni, hol találkoztatok? Ha annyira vele akarsz lenni, találj más megoldást. Illetve: és ha mégis megtudják, hogy kiszöktél?
Inkább nem kockáztatnék. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!