Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15éves lányod,...

Elengednéd a 15éves lányod, egy idegen fiúval? (LENT)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok novemberben leszek 16 ... van egy úgymond " hódolóm " ő 19éves és múlt hét csütörtökön voltam vele diszkóban..vagyis a szüleim tudta nélkül kiszöktem...10óra körül majd fél 5kor jöttem vissza.Na és most hétvégén elszeretnék kéreszkedni szombaton diszkóba..ti elengednétek?
2011. jún. 20. 18:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ne allisd, hogy nem hazudtal, mert nem tudnak rola, hogy kiszoktel, tehat nem mondtad el az igazat ami voltakeppen hazugsagnak szamit. A szulok beepitett radaeja tudja, hogy valami buzlik a tortenet korul, ezert nem biznak benned, es joggal nem biznak.

A bizalmat eloszor ki kell erdemelni, de te pont az elenkezojet csinalod!

2011. jún. 20. 19:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esetre sem. És ha az apukád/anyukád véletlenül tetten ér hazaérés/elmenés közben (mert mittudomén rájuk jött a cifrafosás és kora reggel mentek ki a WC-re)... nem játszanám meg.
2011. jún. 20. 19:21
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

15 évesen miért létszükséglet hajnalig partizni?

Én 15-16 évesen max éjfélig randiztam sörözőben, kávézóban, és elég is volt bőven. Pláne hogy hogyan tudod jobban megismerni a srácot egy diszkóban, ahol nem tudtok beszélgetni sem?

2011. jún. 20. 19:46
 14/23 anonim ***** válasza:
óó, lemaradt, hogy 20 éves lány vagyok, szóval nem volt olyan régen :)))
2011. jún. 20. 19:49
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

én azért engedném el, mert akkor jobban megbízik bennem, nem kell hazudoznia, kvázi nem keveri magát annyira veszélybe, ha tudom hol és kivel van.

mindenképp kérdezd meg!

2011. jún. 20. 21:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Vá vá vá várjunk. Most a szülőnek idegen az említett srác, vagy a lánynak. Mert nem mindegy...
2011. jún. 20. 22:17
 17/23 anonim ***** válasza:
jesszus szintén 15 vagyok.. és nagyon jó viszonyban vagyok a szüleimmel.. és igen előfordult hogy hazudtam nekik buliról.. nos megismertem egy srácot, 8 hónapig voltunk együtt... közben kiderült persze anyuék számára hol jártam akkor.. megbeszéltük, lerendeztük de soha többé! mardosott a kis lelkiismeretes ördög és most már nem vetemednék ilyen mélyre, mert akkor azt hittem örökre elveztettem a bizalmukat.. a sráccal végül csúnyán véget ért a dolog.. de komolyan egy fiú miatt ne hogy elrontsd a kapcsolatodat a szüleiddel.. (ezek után az lesz h titokban találkoztok újabb hazugság stb.. egy idő után úgyis szakítotok de a szüleid mindig a szüleid maradnak)
2011. jún. 20. 22:26
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen mit akarsz hajnalig diszkózni? Nem neked való! Nem engednélek, nemcsak a fiú miatt, egyébként idegen fiúval sem engednélek, de márcsak korodnál fogva sem. Az meg, hogy hazudozol a szüleidnek undorító, arra nem gondolsz ha bajod lesz majd őket veszik elő azonnal?
2011. jún. 20. 23:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem engednélek el. Nagyon naív vagy és buta hogy a szüleid tudta kívül ilyeneket csinálsz. Ha kiderült volna most nagy bajban lennél. Vagy mi van ha a fiú többet akart volna táncnál? 15 éves vagy kamasz jobban kéne vigyáznod magadra.
2011. jún. 21. 12:34
 20/23 anonim ***** válasza:
78%
Előbb utóbb lefogsz bukni a szökésekkel aztán apádék még rácsot is szerelnek az ablakra. De jól teszik.
2011. jún. 21. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!