Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15éves lányod,...

Elengednéd a 15éves lányod, egy idegen fiúval? (LENT)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok novemberben leszek 16 ... van egy úgymond " hódolóm " ő 19éves és múlt hét csütörtökön voltam vele diszkóban..vagyis a szüleim tudta nélkül kiszöktem...10óra körül majd fél 5kor jöttem vissza.Na és most hétvégén elszeretnék kéreszkedni szombaton diszkóba..ti elengednétek?
2011. jún. 20. 18:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen is nagyon maximum hajnali 2-3-ig maradhattam egy buliban, 15 évesen csak egyszer buliztam, akkor is kb. 10-ig... Mit akarsz 15 évesen?

Jójó, tudjuk, hogy meg akarod húzatni magad, de azon kívül? Hazudozol, átvered a szüleidet, egy jóval idősebb idegen sráccal akarsz "randizni"... Hát komolyan mondom, adja Isten, hogy nekem ne ilyen lányom legyen...

2011. jún. 21. 12:58
 22/23 anonim válasza:

De azért jó lenne, ha nem úgy fognád fel a válaszokat kedved kérdező, mintha sok konzervatív emberke tartana neked szentbeszédet. Mindenki jót akar neked, tényleg nem érdemes kockáztatni a szüleiddel való viszony egy ilyen miatt. Amúgy meg mit vársz, majd csak úgy egyszer elkezdenek benned bízni? Ha meg tudod, hogy elkényeztetett lányka vagy, akkor nem kéne ezen változtatni? Ez a baj.. a pénz mindenkinél megoldás, mikor meg már megvan minden amit akar a gyerek, akkor jöhet a szex. 19 évesen egy hajnalba nyúló buliba nem csak tánc lesz édesem, vagy le akarsz feküdni vele, vagy naív vagy, már bocsánat. Lehet titokban tartani a kiszökéseket, sokáig. Barátnőmnek fél évig sikerült. Minden héten többször, emeleti szobából kiosont a bejárati ajtón, a szülei szobája mellett volt az övé. De hogy utána milyen lesz a lelkiismereted.. azzal neked kell megbirkóznod. 15/L vagyok, koránt sem beszélek meg mindent a szüleimmel, de azért a tisztességet belém nevelték, hogy ne hazudjak a képükbe. Mert igen, ha rákérdeznek honnan ismered, hazudnod kell. És titokban osontál ki, alias ők mást hisznek/tudnak arról az éjszakáról, dettó hazugság. Hihetetlen, hogy a korombelieknek ilyenek megfordulnak a fejükben. Van számtalan ismerősöm, akik szintén sokáig szoktak bulizni, de ott megvan a szülő-gyerek bizalom, és nem mindenféle vadidegennel mászkálnak el. Lehet, hogy elsőre kedves szép aranyos szimpi, de azért vigyázz, sosem lehet tudni. A megerőszakolt lányok többsége is azt mondja, hogy elsőre olyan kedvesnek tűnt..

Elnézést, hogy kicsit hosszúra sikeredett, de ezeken rendesen ki tudok bukni.. mindenesetre vigyázz magadra, és gondolkozz el a többiek írásain.

2011. jún. 22. 19:37
 23/23 anonim válasza:
Ja, az előző és ez, a 3. válaszoló voltam ;)
2011. jún. 22. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!