Szerintetek is öreg?
Figyelt kérdés
ne nevessetek ki én 16 éves vok, anyám 45 apám meg 59. tudom nagy a korkülömbség köztük, de hát Istenem, nincs mit tenni. szerintetek gáz h ilyen öreg az apukám? a többiek csufoltak is miatta, mostanság hazudok a korával kapcs azt mondom h 50 anyunak nem tetszik, apunak meg meg sem merem mondani ...2011. júl. 2. 15:34
21/23 anonim válasza:
én anyum is 45 éves apu most tölti az 52-t.
féltesóm meg 28(asszem :D) szerintem nincs ebben semmi. +nem is néznek ki annyinak, úgyhogy büszke is vagyok arra, hogy ilyen "fiatalos" szüleim vannak :D
13L
22/23 anonim válasza:
sztem nem én 14 vok
anyu 53 lesz
apu meg 58 lesz
23/23 anonim válasza:
15éves lány vagyok , anyum 54 éves lesz, apum meg 56 lett most augusztusba.
Sose tartottam cikinek és nem is fogom, főleg, hogy mindkettőnek megvan az oka, hogy miért ekkor születtem :)
Szóval nyugi nem ciki, hogy ki mit mond azzal meg ne foglalkozz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!