Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Túl fiatal vagy túl öreg?

Túl fiatal vagy túl öreg?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam ma ,hogyha 25évesen szülnék először túl fiatal lennék ,mert nem marad időm semmire,de ha 35évesen szülnék akkor már idősnek érzem magam ,hogy 55éves vagyok és a gyerekem még csak 20éves. Segítsetek nekem lécíves ,mert nem tudok ezen eligazodni.:( Köszönöm előre a segítséget!
2011. máj. 23. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
25, és 35 éves korod között van 10 év, amikor akármikor megszülheted a gyereked.
2011. máj. 23. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szültem 28 és 37 évesen, így már azt mondom, 30 alatt nem szülnék.
2011. máj. 23. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

25 és 35 éves korod között miért nem szülhetsz?

Egyébként minden attól függ, hány gyereket akarsz. Ha többet, jó időben elkezdeni. Ha csak egyet, ráérsz. Én 28 évesen szültem az elsőt, 30 vagyok most terhesen a 2.-al, bizony néha már öregnek érzem magam...

2011. máj. 23. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, ha több gyereket szeretne valaki, érdemes minél előbb szülni.
2011. máj. 23. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez nem kor kérdés !!

akkor akarj gyereket mikor megvan a vágy rá és van partner is ebben

én 28 31 és 37 voltam

de jobb lett volna ha olyan 24-25 évesen szülök először

ha korán szülsz akkor a gyerekek után relatív fiatal vagy még és előtted az élet még

ha későn akkor biztos alapokra teheted és már kipörögted magad mire a gyerek lesz

ha fiatalon akkor több gyereket is vállalhatsz

ha öregen akkor kevesebbet

2011. máj. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.